Mitsubishi va rechema aproape 7.000 de Lancer-uri in SUA

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.09.2009
Japonezii de la Mitsubishi vor face un recall pentru modelul Lancer in Statele Unite ale Americii. Aceasta rechemare in service este valabila pentru toate versiunile acestui model si va afecta aproape 7.000 de unitati.

Mitsubishi va face un recall in service in Statele Unite ale Americii pentru modelul Lancer echipat cu motorul turbo de 2.0 litri, fabricat intre 2008 si 2009. Acest recall va afecta toate versiunile de caroserie in care este disponibil Lancer, si implica reparatia a 6.903 unitati Lancer, ale caror defecte de fabricatie vor fi remediate gratuit. Potrivit celor de la NHTSA, problema modelelor Mitsubishi Lancer care sunt tinta acestui recall sta la nivelul unei conducte de alimentare.

Se pare ca cei de la Mitsubishi nu au atasat in mod corespunzator conducta de combustibil de retur, iar vibratiile de la motor ar putea face ca aceasta sa se fisureze. In cazul in care conducta de carburat se va fisura si aceasta va curge, carburantul scurs pe motorul incins ar putea provoca un incendiu de proportii, care ar putea duce la distrugerea compartimentului motor.

Dealerii Mitsubishi din Statele Unite ale Americii vor remedia aceasta potentiala problema gratuit pentru modelele care ar putea fi afectate de montajul necorespunzator al furtunului de retur pentru carburant. Conducta nu trebuie sa fie inlocuita, ci este suficient montajul a doui suporti pentru a reduce efectele vibratiilor de la motor.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru