Dealerii Mercedes din America se tem de viitoarea gama hibrida S-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.04.2010
Dealerii Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii se tem ca implementarea unei game exclusiv hibride a viitorului S-Klasse va afecta serios vanzarile acestui model.

O serie de zvonuri recente anuntau ca germanii de la Mercedes-Benz vor oferi viitorul S-Klasse pe piata din Statele Unite ale Americii doar in versiune hibrida. Acest zvon a generat temeri in randul retelei de dealeri Mercedes din Statele Unite ale Americii, care considera ca nu pot sa comercializeze doar versiunile hibride ale acestui model de lux, in principal din cauza clientilor neinteresati de un asemenea model. Dealerii sunt cea mai apropiata legatura oficiala pe care o are un producator cu clientii sai, iar Presedintele Asociatiei Dealerilor Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii considera ca hibridele nu sunt percepute ca fiind etaloane ale luxului si performantei in tara respectiva.

Se pare ca o versiune hibrida a lui S-Klasse va fi mai dificil de vandut pe piata din America, in ciuda faptului ca pretul carburantului a crescut semnificativ in ultimii ani. Clientii de S-Klasse din Statele Unite ale Americii nu se tem de pretul carburantului si nu sunt atat de interesati de autonomia unui model premium.

Desi unii clienti ar putea alege o versiune hibrida a lui S-Klasse in devafoarea altor modele ale concurentei, dealerii Mercedes-Benz considera ca oferirea doar versiunilor hibride ale gamei constructorului din Stuttgart in America de Nord ar duce la o scadere semnificativa a vanzarilor.

Viitorul Mercedes-Benz S-Klasse va debuta pe piata in 2013, iar planurile de a oferi doar versiuni hibride pentru piata din Statele Unite ale Americii nu au fost inca definitivate. Exista posibilitatea ca germanii de la Mercedes sa se razgandeasca oricand, iar eliminarea versiunilor cu combustie interna din gama S-Klasse ar putea fi intarziata simtitor. Viitorul S-Klasse va primi si un motor cu patru cilindri, premiera pentru acest model emblematic al celebrului constructor german.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru