Hibrid Mercedes

Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Mercedes-AMG, divizia de performanță a mărcii germane, va lansa un model hibrid în 2020

Divizia de performanță AMG a mărcii Mercedes-Benz își propune să lanseze primul său model hibrid în termen de cinci ani. Sistemul hibrid va reduce consumul de carburant și emiisile de CO2, obiectiv necesar pentru respectarea normelor europene.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă motorizările cu trei cilindri pentru viitorii hibrizi

Mercedes-Benz a confirmat posibilitatea utilizării motorizărilor cu trei cilindri în linie pentru modelele hibride care vor avea tracţiune faţă.
Vineri, 16 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mercedes-Benz testează noul S-Klasse

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion cu noul Mercedes-Benz S-Klasse, model care va debuta în 2012.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Dealerii Mercedes din America se tem de viitoarea gama hibrida S-Klasse

Dealerii Mercedes-Benz din Statele Unite ale Americii se tem ca implementarea unei game exclusiv hibride a viitorului S-Klasse va afecta serios vanzarile acestui model.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

Mercedes a prezentat primul sau hibrid diesel – E300 BlueTEC

Mercedes a prezentat primul sau hibrid echipat cu un motor diesel. Noul E300 BlueTEC dezvolta 224 CP si 580 Nm, in timp ce are un consum mediu de 4.1 litri la 100 kilometri.
Marti, 23 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Mercedes E-Klasse hibrid, anticipat de un concept BlueTec la Geneva

Mercedes va dezvalui la Geneva conceptul E300 Bluetec Hybrid, care anticipeaza o versiunea ecologica a sedanului din Stuttgart. Trenul de rulare este compus dintr-un motor electric si unul diesel.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, hibrid, Geneva 2010, America, S-Klasse, Mercedes S-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru