Mercedes S-Klasse

Vineri, 14 Iulie 2017 | FRANKFURT 2017

Mercedes are vești bune pentru clienții săi de top: Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamnă

Mercedes Clasa S Coupe și Cabrio vor primi un facelift în toamna acestui an, la început de septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la frankfurt.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Modele noi

Imagini noi dezleagă misterul noului Mercedes Clasa S: o nouă semnătură LED și ecrane repoziționate la interior

Mercedes a dezvăluit noi imagini ale navei sale amiral: Clasa S facelift va avea o nouă semnătură LED frontală și un interior care revizuiește ușor tehnologia existentă.
Duminica, 16 Octombrie 2016 | Modele noi

Mercedes Clasa C primește aere de Clasa S: iluminare, insonorizare și scaune mai confortabile

Mercedes introduce un pachet nou de opțiuni pentru cei care își achiziționează un Clasa C. Modelul de segment mediu primește o serie de elemente de confort de la fratele mai mare, S-Klasse.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Industrie

Mercedes S-Klasse, artizanul unui nou record pentru constructorul german: 20 de milioane de mașini produse la uzina din Sindelfingen

Mercedes sărbătorește 20 de milioane de mașini produse la uzina sa din Sindelfingen, responsabilă cu nașterea berlinelor mari și de lux. Mercedes S-Klasse este artizanul acestui record.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Economic

Tesla lovește în clasa germană de lux: Model S este mai vândut decât Audi A8 și BMW Seria 7

După primele nouă luni ale lui 2015, Tesla Model S s-a vândut mai bine decât BMW Seria 7 și Audi A8 pe piața din Europa. Electrica americanilor este foarte aproape și de etalonul Mercedes S-Klasse.
Joi, 15 Octombrie 2015 | General

Mercedes a inaugurat primele sale apartamente de lux în Londra

Mercedes a inaugurat șase apartamente de lux în Londra. Sunt primele locuințe de închiriat dintr-un proiect amplu, care presupune construirea unor astfel de apartamente în mai multe orașe ale lumii.
Marti, 25 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Noul Mercedes S-Klasse Cabrio, dezvăluit în prima fotografie oficială

Mercedes a publicat o primă fotografie oficială a noului S-Klasse Cabriolet alături de strămoșul său de acum 44 de ani. Imaginea trădează designul și tehnologiile noii decapotabile de lux.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Maybach S-Klasse va avea și două versiuni mai modeste: S500 și S400 4Matic

Mercedes a anunțat astăzi că noul Maybah S-Klasse va fi disponibil în trei versiuni de motorizare. Pe lângă deja anunțatul S600, vor mai fi disponibile S500 și S400 4Matic.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Mercedes va schimba numele SUV-ului ML în GLE

Mercedes va reboteza gama sa de SUV-uri, după modelul actualului GLA. Această decizie va duce la dispariţia numelor GLK, ML şi GL în următorii ani.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes confirmă trei noi variante pentru S-Klasse

Anunţul investirii a 1.5 miliarde de euro în uzina Mercedes din Sindelfingen confirmă indirect debutul a trei noi variante de caroserie pentru limuzina S-Klasse. Una dintre ele va fi S-Klasse Cabrio.
Joi, 10 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes S500 Plug-in Hybrid se lansează la toamnă cu un consum de 2.8 litri/100 km

Mercedes a oferit ultimele detalii despre noul S500 Plug-in Hybrid înainte de lansarea sa pe piaţă, programată în toamna acestui an. Limuzina va avea peste 400 de cai putere, dar va consuma doar 2.8 litri.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes va renaşte numele Maybach pentru o versiune de lux a lui S-Klasse în această toamnă

Mercedes-Benz S-Klasse Maybach va fi numele celei mai luxoase versiuni a navei amiral germane. Modelul va creşte în dimensiuni şi va fi echipat cu materiale demne de Bentley şi Roll-Royce.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Premii auto

Audi A3 este "World Car of the Year 2014"

Audi A3 a a fost numit World Car of the Year 2014. Printre premianţi se numără şi modelele Porsche 911 GT3, BMW i3 şi Mercedes-Benz S-Klasse.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XK se retrage din activitate la vară. Locul său va fi luat de XJ Coupe, rival al lui Mercedes S-Klasse Coupe

Deşi va scoate din producţie actualul XK în vara acestui an, Jaguar nu se grăbeşte să de anaştere unui succesor. El va sosi în 2017 şi va fi de fapt o variantă coupe a limuzinei XJ. Misiunea sa: clienţii lui Mercedes S-Klasse Coupe.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz S-Klasse primeşte patru versiuni noi în martie

Mercedes va aduce în showroom-uri patru versiuni noi ale lui S-Klasse, începând cu luna martie. Printre ele se numără un hibrid diesel şi puternicul S65 AMG.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes S600 este aşteptat să debuteze săptămâna viitoare

Mercedes va profita de ediţia din acesta an a Salonului Auto de la Detroit pentru a ne face cunoştinţă cu noua versiune S600, disponibilă doar cu ampatament mărit.
Luni, 06 Ianuarie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz a produs 1.49 milioane de maşini în 2013

Mercedes-Benz a anunţat că în 2013 uzinele sale au reuşit să producă aproape 1.5 milioane de maşini, un record în istoria companiei.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Aston Martin, Lexus, Bentley, hibrid, design, Seria 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru