Imagini noi dezleagă misterul noului Mercedes Clasa S: o nouă semnătură LED și ecrane repoziționate la interior

de Bogdan Mirică
Miercuri, 12.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit noi imagini ale navei sale amiral: Clasa S facelift va avea o nouă semnătură LED frontală și un interior care revizuiește ușor tehnologia existentă.

Noul Mercedes Clasa S facelift este tot mai aproape de lansare. După ce am văzut o serie de imagini cu interiorul, Mercedes aprinde și mai mult lumina. Germanii au dezvăluit imagini noi cu limuzina lor, inclusiv o vedere de ansamblu a habitaclului.

Începem de afară, acolo unde Mercedes trădează noua semnătură LED a blocurilor optice. Sunt trei baghete albe cu lumini LED, de forma unui bumerang. Opel, sperăm că ești pe recepție. Grila vine și ea cu o nouă formă, mai ales dacă vorbim despre versiunea de top Maybach.

Interiorul plusează cu un volan nou, accesoriu despre care am discutat și în articolul trecut. Acesta are butoane noi și inclusiv o zonă tactilă, asemeni lui E-Klasse. Ecranele de 12.3 inch din centrul planșei de bord și din spatele volanului au fost acum alipite, iarăși o idee preluată de la Mercedes Clasa E. Înainte, ele erau scindate și nu prezentau aceeași coeziune vizuală.

Unitatea de comandă a sistemului multimedia a trecut și ea printr-o serie de schimbări, urmând să fie ceva mai prietenoasă și mai ușor de utilizat.

Habitaclul va primi și o iluminare LED regândită, cu noi culori, iar materialele puse la dispoziția clienților se vor înmulți.

Gama de motorizări va fi și ea îmbunătățită, cu unități diesel și benzină cu șase cilindri. Nu va fi uitat nici motorul V8 biturbo de 4.0 litri pregătit de divizia AMG și nici versiunea hibridă care ar putea să ofere acum o autonomie pur electrică de 50 de kilometri.

Debutul noului Mercedes Clasa S va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, programat săptămâna viitoare. Mercedes a preferat acest eveniment în locul Salonului de la New York, care abia și-a deschis porțile.

Comentarii (3)

  • scot astia facelift-uri la masini, mai des ca telefoanele
    14 4
  • someone
    daaa, led-uri noi fata spate, tablete si ecrane la interior aranjate diferit, apple si android - car systems, butoane noi si zone tactile noi.... super sisteme si prezentare de exceptie
    insa cu noul S ( facelift evident ) apare si noua generatie de motoare de 3.0 litri cu configuratie in linie, atat diesel cat si benzina....despre care nici un cuvant. dezamagitor din partea publicatiilor , dar mai ales a producatorului ca se insista pe chestii superficiale, iar inima masinii, esenta ei e lasata pe din-afara pentru o data ulterioara.
    8 1
  • @someone
    vrei un teaser cu bielele cilindrilor in linie, ai rabdare vine si partea asta odata cu prezentarea oficiala
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru