Interiorul noului Mercedes Clasa S facelift, dezvăluit anticipat într-un comunicat de presă

de Bogdan Mirică
Luni, 10.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit o serie de imagini din interiorul noului Clasa S facelift. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Shanghai și va fi lansat alături de o mulțime de tehnologii noi.

Comunicatul de presă care descria tehnologiile disponibile pe viitoarea generație Mercedes Clasa S, inclusiv posibilitatea acestua de a rula autonom pe autostradă sau în trafic aglomerat, a strecurat și o serie de imagini. Acestea trădează interiorul noii nave amiral construită la Stuttgart.

Programat să debuteze în viitorul apropiat, noul Mercedes Clasa S facelift va adopta o planșă de bord ușor revizuită, cu ecrane multimedia repoziționate și cu noi materiale, inclusiv tapițerie din piele cu o cusătură nouă pentru planșa de bord.

În plus, volanul a fost redesenat și va fi oferit în configurație cu trei spițe. Comenzile de pe volan au fost și ele complet regândite și oferă acum posibilitatea de a acționa sistemul multimedia central. În plus, există zone tactile pe volan, asemeni tehnologiei introduse deja pe actualul Clasa E.

Inscripția Maybach, regăsită pe a treia spiță a noului volan sugerează intenția germanilor de a introduce modificările și pe versiunea de lux Maybach.

Noul Mercedes Clasa S facelift va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, programat la mijlocul lunii aprilie.

Vânzările vor debuta ceva mai târziu, în toamna acestui an.

Comentarii (10)

  • In plus, ca tot va place expresia asta, poate corecati sintagma "volanula fost redesenat" Sau, mai bine, lasati asa, pentru o nota de originalitate ...

    In plus, ati numarat de cate ori ati repetat cuvantul "debuta" in cinci paragrafe?
    4 0
  • Pe volan scrie Maybach, ceva e putred in articolul asta....stiri de can can
    0 6
  • iar eu am vazut ca, intr-un singur bord, astia de la Merc au repetat "cerculetz" de cel putin 12 ori
    4 4
  • Marian
    Poza asta e facuta intr-un TIR? Cam de camion arata bordul ala ...
    11 9
  • Imi place volanul. Chiar foarte mult fata de cel vechi. In rest aceleasi monitoare imense si plictisitoare ca design !
    7 11
  • Mie per total imi place. Nu pot insa sa nu observ, apropo de designul bordului, cum modelele Merc si BMW merg spre aceleasi linii ale producatorilor americani din anii '70. Bine, acum sunt ecrane in loc de ceasuri, dar oricum, senzatia e de masivitate si duritate.

    Mult mai mult imi plac insa bordurile Audi, Volvo si Range Rover sau Peugeot (3008/5008) si Mazda in cazul non-premium.
    10 3
  • Mazda in cazul non premium, daca la tine Peugeot e premium atunci si mazda e,
    0 10
  • @@Andy Peugeot si Mazda in cazul non-premium. Esti chiar asa greu de cap? Poate doar nu stii topica unei fraze... Cazul non-premium se refera la ambele si este unul - non-premium. Daca te gandeai ca trebuia sa zic cazurile, te inseli amarnic. Corect gramatical e cum am scris eu.
    9 1
  • @@Andy
    A scris corect omul. Dar tu ca un pacalici te repezi la gatul lui ca prostul !
    6 4
  • nu stiu, dar imi pare cam de prost gust si kitchoasa tableta aia de nu se mai termina (cu bordul stins arata chiar ieftin), inteleg, trebuie sa se adapteze pietei, dar cred ca M are un nume si nu este cazul sa puna botul la toate aiurerile
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru