Mercedes S600 este aşteptat să debuteze săptămâna viitoare

de Bogdan Mirică
Miercuri, 08.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va profita de ediţia din acesta an a Salonului Auto de la Detroit pentru a ne face cunoştinţă cu noua versiune S600, disponibilă doar cu ampatament mărit.

Mercedes va avea un program extrem de încărcat la salonul Auto de la Detroit. Constructorul german are deja în plan două premiere extrem de importante în ecuaţia dezvoltării gamei. Capul de afiş este, fără îndoială, noua generaţie C-Klasse, urmată de crossover-ul compact de performanţă GLA45 AMG.

Mercedes-Benz C-Klasse - detalii şi informaţii oficiale

Mercedes GLA45 AMG - versiune de performanţă pentru SUV-ul compact

Lor li se va alătura şi o nouă versiune a limuzinei S-Klasse, după cum confirmă mai multe surse din interiorul Mercedes. Constructorul din Stuttgart va lansa la Detroit versiunea S600, destinată celor care vor un element de legătură între propunerile de serie şi cele de performanţă AMG.

Esential 530 de cai putere ar urma să aibă noul Mercedes S600.
Spre deosebire de celelalte versiuni S-Klasse, noul S600 va fi disponibil doar alături de caroseria cu ampatament mărit, la care se vor adăuga tehnologii menite să sporească confortul, cum ar fi Magic Body Control.
Nu vor lipsi nici dotările de siguranţă Collision Prevention Assist Plus şi un head-up display.

Despre ceea ce se va ascunde sub capotă nu sunt foarte multe detalii. Surse neoficiale vorbesc despre un motor V12 biturbo, capabil să dezvolte până la 530 de cai putere. Mai multe informaţii vor fi disponibile în data de 13 ianuarie, atunci când Salonul Auto de la Detroit îşi va deschide porţile.

via wcf

Comentarii (11)

  • O masina de 5 stele. Se subintelege ca cine o poseda se imbraca bineinteles la 5*, mananca la 5* si se distreaza la 5*, totul cu banii facuti in propria-i firma de 5*, cladita pe baza unei educatii de 5*.

    Nu vreau sa ma gandesc ca asemenea bijuterii precum S-ul 600 ar putea ajunge si in posesia papucarilor cu tricouri albe mulate de la noi. Primul S al noii generatii, cel mai probabil un 350 CDI, l-am vazut in Craiova, la volan fiind un "indian". A fost o imagine trista.
    35 3
  • Ce a-ti alege S600 sau S63 AMG ?
    3 11
  • Blower0
    Am fost in reprezentanta si am analizat nava dar eu asi alege w222 65 AMG
    1 12
  • @mntsn
    Stai linistit ca S600 nu ajunge la oricine. Indienii de care zici, nu isi permit (consumul si intretinerea bineinteles) la S600. Si se rezuma la cel mic motor eventual cu logo-uri AMG.
    @Blower0
    As alege S600 fara sa stau pe ganduri pt. ca e un motor gandit sa ofere silentiozitate si mers lin fara sa fie bruscat propietarul care probabil va sta in spate. (fata de AMG care e sport). Banuiesc ca cine alege un S class in versiune lunga, nu isi conduce singur masina ca GB :)....Gigi Becali...
    AMG-urile sunt potrivite la viitoarea versiune de S si anume S coupe (inlocuitorul lui CL). Acolo aproape ca nu isi are rostul versiunea coupe daca nu ii pui un AMG sub capota (de preferat 65 :)
    ps. apropo...S coupe cand apare ?
    12 5
  • @bob, dintre S63 AMG si S600 ce alegi ?
    1 13
  • Dacia Plant
    Sa stiti ca nu am inteles niciodata de ce se ofera 63, 65 amg si 600. Practic ofera cam aceleasi performante. Eu nu as sti ce sa aleg.
    8 6
  • @Dacia Pliant, exact, de asta am și pus intrebarea de mai sus.
    Nu cred ca e frumos sa faci "100 modele" cu diferente de "30 cai putere".
    Unii ar raspunde la intrebarea de mai sus ca ar alege S63 AMG, in loc de S600 , doar ca e "AMG"
    0 13
  • @mntsn
    Ai uitat sa specifici...are si femei de 5 stele :))
    8 0
  • @Scorpionul.negru ...
    mai draga ... desi e greu de crezut, daca e tipul de individ de 5* ... atunci eu cred ca ii ajunge tot asa, O FEMEIE, dar si aia tot de 5* ... desi e f. greu de gasit ... aia de au ce zice @mntsn cred ca le si gasesc ... au alte pirghii decit avem noi astia, muritorii de rind ...
    individul de 5* nu se va tavali in mocirla ... preocuparea lui majora va fi afacerea, de progeniturile sale va avea nevoie de FEMEIA de 5 * ... sa ii faca, sa ii educe asa cum isi doresc amindoi ... copiii sa fie capabili sa continue afacerea ...

    S600 ... e un vis ... si cum pt multi ramine doar vis ... sa nu ne precipitam cu comentarii nelalocul lor ...
    oricum poanta lui @Scorpionul.negru e buna, eu as fi spus-o cam asa "@mntsn: Ai uitat sa specifici...are si femeiE de 5 stele :))"

    drumuri bune tuturor ... sincer va doresc cit mai multora sa va permiteti un S600, dar va doresc inca ceva : NU UITATI DE UNDE ATI PLECAT/PORNIT !!! asa mindria se va lipi mai greu de voi ... sper eu ...
    8 0
  • Daca as fi bogat, mi-as lua masina asta si as conduce eu insumi. Cine isi ia S klasse, A8, seria 7, Lexus Ls etc, nu isi ia respectiva masina neaparat pentru a sta in spate, ci pentru a aduce o marturie despre statutul lor financiar, pentru a epata. Desigur, aici vorbim de cei care chiar isi permit o asemenea limuzina, nu cei care isi vand apartamentul bunicii decedate si isi iau S klasse.

    Oare cu aceasta generatie vor introduce 4matic pe S600?
    4 1
  • @Scorpionul.negru si @mip:
    haa ..v-am prins ...numai la prostii va ganditi :))
    Sa stiti ca intentionam sa pomenesc si ceva despre vreo femeie de 5*, dar m-am gandit ca intra la capitolul "distractie de 5*" :))

    Nu e femeia cea mai tare distractie posibila? Decenta, cu una singura din categoria 5* si greu de gasit, prin parghii speciale, cum zice @mip sau asa...mai deocheata, cu mai multe femei de 5* superficiale, cum zice @scorpionul

    Posesorii de S au atatea optiuni si la capitolul asta :)
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru