Mercedes S-Klasse

Luni, 15 Februarie 2010 | Autoipoteze

Noul Mercedes-Benz S-Klasse - primele ipoteze de design

Automarket va prezinta o ipoteza de design a viitorului S-Klasse inspirata din conceptul F700 si de noile prototipuri testate de inginerii constructorului german in Suedia.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Concepte

OFICIAL: Cadillac XTS Platinum, conceptul care ameninta BMW Seria 7

Cadillac a dezvaluit astazi conceptul XTS Platinum, care ar urma sa dea nastere in urmatorii ani unui model de clasa business, capabil sa concureze cu BMW Seria 7 si Mercedes S-Klasse.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Mediu

Aston Martin: "Doar modelele Lagonda vor fi hibride"

Presedintele Aston Martin a anuntat ca nu intentioneaza sa introduca propulsoare hibride in gama sa de supercaruri. Emisiile vor fi reduse insa cu ajutorul modelelor Lagonda, care vor avea tren de rulare electro-termic.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Modele noi

Mercedes S-Klasse Coupe debuteaza in iunie 2010

Noul Mercedes-Benz S-Klasse Coupe va debuta in cadrul Festivalului Goodwood in data de 2 iunie 2010. Modelul va primi o noua motorizare V8 bi-turbo, care va avea caracteristici deosebite.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul Audi A8 versus S-Klasse, Seria 7 si Lexus LS

Automarket a realizat o comparatie intre noul Audi A8 si principalii adversari ai sai din segment. Am analizat dimensiunile, motorizarile de top, interioarele si performantele oferite de aceste modele de lux pentru a va prezenta oferta fiecarui constructor in parte pe acest segment.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Aston Martin, Lexus, Bentley, hibrid, design, Seria 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru