Noul Mercedes-Benz S-Klasse - primele ipoteze de design

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.02.2010
Automarket va prezinta o ipoteza de design a viitorului S-Klasse inspirata din conceptul F700 si de noile prototipuri testate de inginerii constructorului german in Suedia.

Dupa cum ati putut observa intr-un material anterior Automarket, Mercedes-Benz testeaza noul S-Klasse in Suedia. Modelul a devenit mai lung si mai lat, iar silueta sa se apropie de cea a conceptului F700 prezentat in 2007. Mai mult decat atat, se pare ca blocurile optice devin din ce in ce mai mici, iar iluminarea se concentreaza pe LED-uri pentru a obtine rezultate sporite cu un consum mai redus de energie si o durabilitate mai buna.

Automarket va prezinta o ipoteza de design a viitorului Mercedes-Benz S-Klasse. Modelul va fi prima masina de productie echipata cu sistemul PRE-SCAN, care este reprezentat de o serie de camere speciale care "scaneaza" drumul si recunoaste conditiile de drum pe care le va parcurge in urmatoarele momente, dupa care pregateste suspensia pentru a oferi un nivel de confort fara precedent in clasa sa. Propulsia va fi asigurata de gama de motoare MoVe %u2013 unitati modulare V6 si V8, care vor beneficia de injectie directa si alte tehnologii de reducere a consumului de carburant.

Pe langa noile propulsoare V6 si V8, cei de la Mercedes-Benz vor implementa si un motor cu patru cilindri pe S-Klasse, modificare care va avea loc inca de la lansarea generatiei cu numele de cod W222. Producatorul german de automobile urmeaza sa lanseze si o versiune full-hybrid a modelului sau, alaturi de o versiune care poate fi incarcata si de la priza.

Exista posibilitatea dezvoltarii unei versiuni electrice a noului S-Klasse, a carei existenta nu a fost inca anuntata de directorii marcii germane.

Comentarii (20)

  • mnu cred ca va arata asa la final....e urat asa....zici ca are fatza de gandac cu faruriile alea.....zici ca e greier.....arata haios da naspa
    25 2
  • Frumoasa.

    @davidjupanu La ce nume ai te cred ca nu iti place Mercedes.
    6 15
  • incercati sa acopriti cu palma pe imagine grila radiator si vedeti daca mai seamana a mercedes...
    7 1
  • @ALX.CT
    doar atata zic....aparentele inseala.....si sa sti ca imi plac mercedesurile....asta nu inseamna ca indiferent de design si de toate formalitatile auto trebuie sa bat apropo-u cand vad un mercedes
    11 0
  • sa bat tot timpu apropo-u* .....asta vroiam sa spun.....scz
    1 0
  • nu
    hidos, parca ar fi o lancia ...
    11 2
  • bentley
    Nuuuuuuuuuuuuu...
    Nici vorba!!!
    8 1
  • mercedes
    asta da masina ........ e cu 10 ani peste alte masini gen vw
    1 8
  • Etienne
    Asa NU
    In nici un caz nu va arata asa viitoarea generatie S. E vorba despre o clasa conservatoare care nu isi permite derapaje de design. Evolutia graduala a precedentelor generatii confirma ca nu a existat prea multa indrazneala de-a lungu timpului in designul clasei S; si asta i-a adus succesul de fiecare data. Nu e vorba daca e desenul la care face referire articolul e bun sau rau, ci despre care e posibilitatea ca masina din imagine sa semene cu viitoarea clasa S, iar posibilitatea asta e egala cu 0.
    2 1
  • andr3i
    S-klasse
    oricum va fi locul 1 il are deja rezervat.
    2 3
  • ..not
    Eu o sa-mi tin degetele incrucisate si o sa sper ca noul S-class sa fie departe de ideea asta
    7 1
  • ^_^
    chiar arata ca un gandac...
    10 1
  • Ungaro_
    Sigur nu va arata asa ! Va arata Incredibil de bine !!!
    2 1
  • repet comentariul
    Ce stie taranul ce este sofranul !?

    Normal ca nici munictorul "CNA" Automarket care a sters comentariul nu intelege.
    1 0
  • NU, nu si iar Nu
    Pai Mertz este recunoscut pentru designul care evoca "soliditate", masivitate", nu pentru artificii gen rotunjirea si fragmentarea liniei laterale a caroseriei... Cand il vad in retrovizoare pe actualul S Klasse, imi vine in minte "Panzer". Asta din poze zice "Insectopia"...
    1 0
  • Marius
    Mertanul e Mertan
    1.Mercedes aplica designul retro cu linii fluide. Probabil astea sunt ultimele generatii cu astfel de design. Odata cu era masinilor electrice sau hidrogen, designul va fi cu totul altul.

    2.In materie de design si tehnica, obiectiv vorbind, sunt cele mai evoluate si rasate masini. Pacat insa ca nu sunt si cele mai fiabile. Daca ar invata ceva de la japonezi, i-ar ingenunchia pe toti in segmentul premium.

    3.Mai nou, se zice ca, nu esti barbat adevarat daca intr-o viata nu-ti iei un Mercedes. ;P
    2 0
  • Razvan
    Oglinzi
    100% nu va avea oglinzile alea de kkt.
    0 0
  • faina
    ipoteza ! aduce cu ceva japonez :infiniti...
    0 0
  • mda
    ce sa mai spun si io, arata oribil rau. ar fi fost fain daca aveam si o poza din spate
    0 0
  • BOGDAN M.
    parca ar fi o imitatie chinezeasca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru