Ford a creat o nouă versiune de caroserie a lui F-150 SVT Raptor

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.09.2010
Versiunea de performanţă a celui mai popular pick-up de la Ford este oferită şi cu o caroserie cu patru uşi. Modelul nu va fi comercializat şi în Europa, deoarece nu există cerere pentru un asemenea pick-up.

Pick-up-ul off-road de performanţă de la Ford, F-150 SVT Raptor, a primit o nouă versiune de caroserie. Odată cu versiunea SuperCrew, americanii au renunţat la motorul V8 de 5.4 litri şi oferă doar unitatea de 6.2 litri. Pe lângă noul motor, cei de la Ford oferă o nouă nuanţă de de culoare, intitulată Ingot Silver Metallic. Opţional, clienţii pot opta pentru un set de viniluri negru mat, care sunt aplicate pe capota motor şi pe aripile faţă. Interiorul a primit şi el câteva elemente noi, cum ar fi un afişaj LCD în standard şi un set de ceasuri de bord noi.

Preţul de bază al acestui model a crescut odată cu eliminarea motorului V8 de 5.4 litri, considerat a fi "entry-level". Cu toate acestea, diferenţa de preţ dintre cele două versiuni este mică în comparaţie cu diferenţa de putere – 101 CP şi 93 Nm. În comparaţie cu versiunea standard a lui F-150 SVT Raptor, modelul SuperCrew are un ampatament cu 30.48 centimetri mai mare, iar bena îşi păstrează dimensiunile.

Ford a deschis deja comenzile pentru noul model.

La nivelul interiorului, Ford a schimbat ceasurile de bord şi a echipat consola cu un display LCD de 4.2 inch. Noul afişaj se numeşte "ecran de productivitate" şi prezintă mai mulţi parametri ai vehiculului. La fel ca versiunea standard a lui F-150, modelul nu este disponibil în Europa din cauza lipsei cererii.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru