Vânzările lui Volkswagen ID.4, oprite în America: ușile se pot deschide în mers

de Tiberiu Safta
Joi, 06.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a fost nevoit să oprească temporar vânzările electricului ID.4 în Statele Unite și în Canada. Motivul este atribuit unei probleme apărute la uși, care se pot deschide singure în mers.

Constructorul german a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul său electric ID.4 în Statele Unite și Canada. Din cauza acestui lucru, unii dealeri din cele două țări nord-americane au oprit temporar vânzările crossover-ului cu zero emisii.

Volkswagen a inițiat această campanie după ce a descoperit un defect la mânerele portierelor. Acestea pot duce la situații în care ușile se pot deschide singure în mers. Potrivit unui comunicat oficial al constructorului german, această problemă afectează 16.207 de exemplare ID.4.

Din fericire, nu au fost raportate până acum accidente legate de această problemă. Clienții exemplarelor afectate vor fi notificați de către producător înainte de 26 mai. Evident, reparația va consta în înlocuirea mânerelor, care, potrivit comunicatului oficial Volkswagen, nu se ridică la standardele calitative impuse de constructor.

via InsideEVs

Comentarii (4)

  • Nimic important, problema principală rămâne partea software.... sistemul fiind lent, foarte lent faţă de absolut fluidul de la Tesla...
    2 0
  • Mircea Badea
    daca mergi "subturat" ca un dizelist te da afara...
    4 3
  • Seriff
    De bune ce sunt electricele, de-aia se deschid usile in mers, stai sa vezi cand or avea probleme cu bateriile, cu motoarele electrice, sa vezi ce vor trece proprietarii repede inapoi la diesel si isi vor da seama de teapa luata in numele ecologiei false.
    5 7
  • Superior
    Și uite așa Toyota câștigă cotă de piață cu hibridele lor bine puse la punct
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru