Aplicatie iPhone pentru live timing in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.06.2009
Compania Soft Pauer a lansat o aplicatie destinata dispozitivelor iPhone si iPod Touch pentru transmisia in direct in format grafic a curselor de Formula 1.

Fanii Formulei 1 care nu pot urmari Marile Premii de Formula 1 in fata micilor ecrane au de acum  oportunitatea de a fi la curent cu ultimele evolutii ale pilotilor preferati prin intermediul unei aplicatii mobile.

Aplicatia permite utilizatorilor sa urmareasca in timp real evolutiile tuturor pilotilor prin intermediul unei harti digitale dinamice, aceasta oferind mai multe unghiuri de vizualizare a circuitului.

In plus, fanii vor avea acces la unele dintre informatiile disponibile inginerilor, putand astfel urmari evolutia unui singur pilot pe tot parcursul evenimentului. In plus, exista si un modul de live timing similar cu cel prezent pe site-ul oficial al Formulei 1.

Aplicatia a fost dezvoltata de compania Soft Pauer in colaborare cu Formula One Management, detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei. Software-ul este disponibil numai pentru produsele din gama iPhone si iPod Touch dezvoltate de compania Apple si poarta numele de Formula One Timing and Track Positioning Application.

Aplicatia nu este gratuita, dezvoltatorul solicitand o taxa de 7.99 de dolari pentru achizitionarea acesteia.

Utilizatorii iPhone si iPod pot cumpara aceasta aplicatie prin intermediul programului iTunes dezvoltat de Apple.

Mai multe informatii despre aplicatia Formula One Timing and Track Positioning Application sunt disponibile aici (link accesibil numai in aplicatia iTunes).

Via | Formula 1.com

Comentarii (3)

  • Stefan
    S-a ieftinit !
    Intre timp vad ca aplicatia a mai scazut pretul !
    O puteti luat la doar 5.99 .


    Sau si mai bine cautati versiunea pirat !
    0 0
  • hmm...
    stefan..ai putea sa-mi dai un link pt ca eu nu am gasit mai deloc versiunea pirat...?
    0 0
  • pocket pc
    dar pt pocket pc exista asa ceva
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru