Un nou teaser pentru noua generație Volkswagen Golf: germanii prezintă spatele hatchback-ului

de Daniel Popescu
Marti, 22.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou teaser pentru noua generație a hatchback-ului compact Golf, care va fi prezentată în 24 octombrie.

Volkswagen continuă campania de promovare pentru noua generație Golf cu numai două zile înainte de prezentarea oficială.

De data aceasta, producătorul de la Wolfsburg a publicat pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Twitter un teaser cu partea din spate a modelului. Imaginea scoate în evidență în special forma stopurilor, care în cazul noii generații vor avea o lungime mai mică, dar vor fi mai alungite la extremitățile caroseriei.

Prima imagine sub camuflaj cu noul Golf 8 a fost publicată la sfârșitul lunii august, la câteva luni după o imagine cu interiorul "scapată" într-un document oficial și urmată la începutul lunii octombrie de două schițe.

De asemenea, se cunosc deja și o serie de detalii tehnice despre noul Golf 8, care va putea fi achiziționat în două versiuni plug-in hybrid. Cea mai performantă dintre ele va avea 245 CP și se va adresa celor care doresc un plug-in hybrid de performanță, în timp ce varianta de bază va avea 204 CP și va avea drept țintă clienții care doresc să adopte tehnologiile verzi. Totuși, doar versiunea mai puternică va fi comercializată sub numele Golf GTE.

De asemenea, știm deja că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

Producția de serie a noii generații Volkswagen Golf a început în 3 octombrie la uzina de la Wolfsburg. Prezentarea oficială a noului Volkswagen Golf va avea loc în 24 octombrie cu începere de la ora 19:00, ora României.

Via Volkswagen (Twitter)

Comentarii (4)

  • andrei
    hai cu masina, ca de teasere suntem satui. zici ca lanseaza o naveta spatiala.....si o dau gratis.
    18 3
  • @andrei
    mai ai si tu rabdare 2 zile /
    interesul pt Golf 8 e urias, e lansarea anului in industrie, e normal sa fie si o campanie de marketing inainte, oricum, una decenta zic eu, pana acum, fata de altii care au scos chiar rachete rutiere (Porsche Taycan) si ne-au tocat cu teasere juma de an inaintea lansarii.
    6 4
  • andrei
    stiu, doar ca nu e multa lume interesata de stopuri la un golf, sa ne trezim. nu iti iei golf pt stopuri. deci daca tot baga teasere sa dea din interior :)
    4 1
  • SI eu abia astept sa-l vad!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru