Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.

Volkswagen face ultimele pregătiri pentru lansarea noii generații Golf. Conform oficialilor producătorului german, prezentarea noului model de clasă compactă va avea loc în 24 octombrie în Wolfsburg, evenimentul fiind programat să înceapă la ora 19:00, ora României.

Totodată, constructorul german a menționat că noul Golf a intrat deja pe liniile de asamblare ale uzinei din Wolfsburg.

La nivel estetic, viitorul Volkswagen Golf va miza pe o serie de îmbunătățiri consistente. Cu toate acestea, fanii modelului de clasă compactă nu ar trebui să aștepte o revoluție în materie de design.

În ceea ce privește interiorul, Volkswagen pregătește schimbări majore. În partea centrală va fi disponibil un ecran tactil integrat la nivelul panoului digital de instrumente, iar gurile de ventilație vor fi mutate. Totodată, nemții spun că numărul butoanelor fizice a fost redus semnificativ.

În dreptul motorizărilor, viitorul Golf va fi oferit cu unități diesel și benzină, dar va primi și două versiuni plug-in hybrid cu 204 CP, respectiv 245 CP.

Fanii versiunilor de performanță nu au fost uitați, Volkswagen având pe listă și o variantă GTI cu peste 250 de cai putere livrați de motorul turbo de 2.0 litri.

Via | Motor1

Comentarii (12)

  • Super! Numar zilele pana la executarea prin plictiseala..
    17 15
  • cel mai tare model compact !!!!
    107 27
  • andrei
    destul de naspa sa fii stresat ca apare o masina si sa numeri zilele! adica inteleg sa le numeri ca iti place, dar invers......asta e un sindrom.
    sa speram ca nu mai fac mizerii cu noxele. sau de alte feluri.
    11 9
  • Feisbuceala La Max
    Iphone-ul cu 4 roti la romani !!! Cand incep precomenzile ? Poate prind si niste RECHEMARI pana la livrare .... :D
    11 21
  • Haters gonna hate...

    Si eu astept sa il vad lansat si sa vedem daca a meritat asteptarea. Las la o parte balbaielile penibile si absolut inadmisibile la un producator care se viseaza (trisand) locul 1 mondial, si dupa 7 ani de la ultima iteratie.

    Oricum, eu nu vad si niciodata n-am vazut Golf-ul ca un VW, ci ca un household name, o marca in sine.
    12 6
  • andrei
    care balbaieli? nu l-au lansat ca au avut probleme pe partea de securitate. fiind mereu online, chiar sper ca au facut-o cum trebuie. daca tu vrei sa te grabesti si sa te trezesti ca ti-a hackuit cineva masina in mers, ok, eu nu vreau. chiar ma intreb daca au reusit sa il faca hack proof. e un mare risc sa fie mereu online.
    6 8
  • Costel
    is cu speranta ca macar la Mk8 evantaiul de motorizari cu aprindere prin compresie sa fie foarte generos , biTDI (240 CP ) fiind mai mult decat necesar pentru o riposta pe masura si cu rezultate facil de anticipat si acelora pentru care Otto 230 ; 245 ; 290 ; 310 CP inca mai constituie un atat de volatil apogeu al satisfactiilor la volan
    10 5
  • Kiro hater
    Kirotraktor, ce ne spui despre noua masina a saracilor? Nimic?
    1 11
  • Hidosenie
    ca de obicei va fi o revolutie in materie de design exterior si din ce in ce mai multe materiale slabe la interior . Masina taranilor din Bucuresti si nu numai :))))
    4 86
  • Bun venit inapoi, Costel :)

    Da, misto ar fi sa fie un biTDI. As comanda instant. :)
    3 3
  • Costel
    @PMC
    Rudolf Christian Karl Diesel mit uns !

    orice alta varianta ii ateism si musai nimicnicie
    1 3
  • @Kiro_hater: Ți-aș spune eu vreo două, da mi-e că mă banează AM. :-)
    Deduc oricum că ești în sevraj când nu comentez, așa c-o să te mai exasperez -- pozitiv zic io, ca să nu-ți scadă nivelul endorfinelor când clicuiești pe *mânuța roșie*. :-P
    (n.b.: Inclusiv... sau mai ales când afli lucruri noi, omise de obicei -- asta e: nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.)

    Serios acu, ce să mai comentez la al enșpelea articol cu scop clar de advertisment pt. Golf Mk8 ??!! -- Că ceva nou nu ni se spune oricum.

    Ahm, ceva tot mai e de zis: pericolul hackerelilor ar fi cel mai simplu de evitat prin NON-apelarea la soluții gen always-online-car, deschiderea mașinii cu mobilul etc.

    E o vorbă de fapt chiar la nemți: *Și mai binele e dușmanul binelui*, dar deh, ecranele și electrono-gimmick-urile au ajuns argumente decisive și pt. vânzările auto.
    P.S. ...Un ultim sfat amical: (re)citiți totuși genialul DUNE al lui Frank Herbert -- poate-poate veți realiza de ce un viitor fără mașinării *inteligente* e preferabil.
    16 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru