Noul Golf

Miercuri, 13 Ianuarie 2021 | Economic

Volkswagen Golf a fost de neînvins și în 2020: cea mai vândută mașină din Europa și din Germania

Volkswagen anunță că Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa și în Germania în 2020, chiar dacă a trecut printr-o importantă schimbare de generație.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Volkswagen a reluat livrările lui Golf 8: “Am rezolvat problema software”

Volkswagen a repornit livrările noului Golf, după ce problema software a fost rezolvată, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.
Sambata, 16 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen suspendă livrările noului Golf: nemții au descoperit o problemă la software în cazul unor unități

Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software. Nemții susțin că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar putea fi un recall pentru mașinile afectate.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Acesta este noul Volkswagen Golf: primele imagini cu modelul compact, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Volkswagen Golf va fi lansată în cursul zilei de 24 octombrie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet. Modelul constructorului german are parte de modificări de design și de îmbunătățiri la interior.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.
Joi, 02 Mai 2019 | Industrie

Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019

Volkswagen plănuiește să înceapă producția noului Golf 8 în septembrie, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc o lună mai târziu. Noua generație a modelului va fi produsă la uzina din Wolfsburg.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 facelift a sosit: motor nou de 1.5 litri, recunoaștere a gesturilor și mai multă putere pentru GTI

Volkswagen a dezvăluit astăzi, oficial, noul Golf 7 facelift. Modelul revizuit a primit un motor complet nou, de 1.5 litri TSI, dar și o mulțime de soluții tehnologice oferite în premieră în segment.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Autoipoteze

Noul Volkswagen Golf 8: prima ipoteză estetică anunță un design asemănător

Noul Volkswagen Golf 8 pare să fie singurul model capabil să scoată actualul Grup VAG din impas. Debutul său ste așteptat în 2016, iar designul său nu va fi o revoluție estetică.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului

Primele imagini ale conceptului care prefigurează viitorul Golf VII GTI au fost publicate pe internet. Conceptul va fi prezent la Salonul Auto de la Paris, iar versiunea de serie vine în 2013.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va fi mai uşor cu 100 kg faţă de generaţia precedentă

Noul Volkswagen Golf va fi cu aproape 100 de kilograme mai uşor decât generaţia precedentă graţie noii platforme MQB, anunţă Automotive News.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va debuta la Berlin pe 4 septembrie

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Golf va fi expusă la Neue Nationalgalerie din Berlin, Germania, înainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf 7 se va lansa la Salonul de la Paris

Volkswagen va scoate asul din mâneca la Salonul Auto de la Paris. Aici, noua generaţie a best-seller-ului Golf îşi va face debutul oficial.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Volkswagen Golf 7, noul Golf, Opel junior
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru