Noul Volkswagen Golf 7 se va lansa la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.01.2012
Volkswagen va scoate asul din mâneca la Salonul Auto de la Paris. Aici, noua generaţie a best-seller-ului Golf îşi va face debutul oficial.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că anul acesta vom face cunoştinţă cu cea de-a şaptea generaţie a modelului Volkswagen Golf. Best-seller-ul mondial îşi va face apariţia în premieră la Salonul Auto de la Paris, din această toamnă. Informaţia a fost publicată de nemţii de la Auto, Motor un Sport, după o confirmare a oficialilor din Wolfsburg.

Creat pe platforma modulară MQB (Modularer Querbaukasten), noul Golf va fi mai lung şi mai lat decât actualul model. Caroseria va căuta linii ceva mai agresive şi o profilare puternică a designului lateral. Influenţele noului stil de design se vor regăsi pe toate variantele de caroserie, compactul urmând să fie disponibil în versiune hatchback cu cinci şi trei uşi, MPV, break şi cabrio. Nu vor lipsi nici modelele sportive, celebrul GTI şi derivatul gamei de performanţă R. Gama de motorizări va include binecunoscutele unităţi pe benzină cu patru cilindri şi TDI-urile devenite deja celebre.

Alături de Volkswagen, Salonul Auto de la Paris va găzdui şi naşterea noii generaţii Skoda Octavia, precum şi debutul mezinului Opel, botezat momentan de către presă Junior.

via | carscoop

Comentarii (19)

  • lolll
    e o gluma proasta??sau defapt...
    12 30
  • tre sa faca ceva sa-si mai iasa din....stil ca deja multi i-au luat-o inainte cel putin la design...noul astra sau focusul sunt opere de arta fata de acest FACE LIFT(la golfu5)...am vazut recent concurenta de la citroen...si ala peste...as putea spune....chiar si meganu nou...in fine cu golfu se cam invart pe loc...vom vedea cu 7 ce-or face
    22 21
  • forma clasica
    Golf este reprezentat de o anume forma. Este bine sa ii faca doar face-lift si sa ii imbunatateasca performantele.
    18 14
  • astia vor sa sa faca ca si firefox-ul ... intr-un an sa ajunga de la versiunea 3.5 la 9 :)
    Nu mai scot facelift-uri ..ci versiuni noi. Probabil departamentul marketing dicteaza asta.
    Golf 7 trebuia defapt sa fie Golf 6 si 6 sa fie facelift.
    16 15
  • ceimi place!!!
    imi place la nebunie cand fanii vw se oftica si dau voturi negative!!! adevarul doare insa lumea evolueaza nu si marca voastra favorita!!
    25 34
  • george
    PROPUNERE PENTRU AUTOMARKET
    Cred ca e momentul sa introduceti un sistem de selectie al comentatorilor de pe acest site ca sa mai puteti aspira la statutul de site serios: IQ-ul acestora sa fie cel putin 30...

    Daca ati avea acest sistem, mai mult ca sigur ca unele dintre comentariile idioate ar disparea fara urma...cum ar fi unele dintre cele de mai sus...
    21 9
  • sa piara furia si invidia
    Ce nu inteleg unii este ca fiecare produs are nisa sa de cumparatori. Spre exemlu daca VW ar face Golful prea indraznet ar pierde din masa de cumparatori fideli la care se adresa inainte. Atat timp cat vanzarile nu iti dicteaza o schimbare majora nici un om echilibrat mental nu schimba ceva radical. Faptul ca unora nu le place produsul X este perfect normal, logic si sanatos. Ceea ce nu este sanatos este sa pretinzi cu aroganata ca TU ai dreptate si ceilalti nu. Cand vine vorba de gusturi TOTI au dreptate in felul lor.
    Ca sa ma exprim mai direct nu poti inpaca si capra si varza.
    O zi buna.
    40 3
  • samuel
    buna propunere
    @george, buna propunerea, cred ca si al tau ar disparea subit :) legat de masina, golf ca si porsche - stiu ca suna ciudat alaturarea - isi mentin linia de design, cu un oarecare succes, fanii golf-ului, deloc putini, se pare ca apreciaza continuitatea. Partea buna cu piata "libera" e ca daca iti place cumperi, daca nu, nu. Mie de exemplu nu imi place, dar cine sunt eu sa judec?!
    10 2
  • ce meciuri...
    Asist pe acest site la dezbaterile priceputilor in ale masinilor si observ doua meciuri distincte in care se numara doar faulturile: Campionatul Loganistilor vs. Restul Lumii si Restul Lumii (inclusiv loganisti) vs. Fanii VAG. In afara de cei care castiga bani din vanzarea de masini si scriu aici pentru ca se cred "trend setteri" (pentru loganisti - aia de dau directia in moda :) ), restul nu inteleg de ce au pareri de pus pe site? Cititi fratilor "presa" si formati-va o parere pe care sa o pastrati pentru voi....nu va desteptati daca o sustineti printre injuarturi pe un site in care doar cel ce contrazice are ceva de spus!
    8 2
  • Bogdan
    ??? "TDI-urile devenite deja celebre"
    TDI-urile celebre au fost inlocuite cu unitati common rail. Dap tot TDI se numesc la VW insa nu mai sunt asa celebre, sau cel putin nu pentru fiabilitatea renumita a lui 1.9 TDI. Sunt celebre pentru turbine si injectoare ;) .
    In rest VW este o marca conservatoare, cu materiale si finisaje foarte bune, tehnologie medie si un raport pret calitate undeva la mijloc; a atras un anumit public si isi mentine clientela foarte bine.
    Nici mie personal nu imi place. Dupa faceliftul passat cc, singurul care inca mai straluceste putin este scirocco, sa vedem pentru cat timp.
    13 5
  • george
    SA PIARA FURIA SI INVIDIA DAR SI PROSTIA...MACAR AIA FETIDA
    @samuel

    Poate poti sa-mi demonstrezi cu probe clare si concrete de ce ar trebui sa dispara comentariile mele...Nu de alta dar opinia ta despre mine este o parafraza nu tocmai culta dupa neaosul "ba p`a ma-tii"...

    @ Naie

    Ce bine ar fi daca ai trece de generalitati si ai exprima cu subiect (nume propriu) si predicat ceea ce vrei sa spui...ca mie mi se pare ca ai dat cu nasul pe-aici din greseala si generalizezi. Iar generalizarea nu-i buna...
    4 6
  • Calingura
    De aia e forum ca sa isi spuna toti opinia nu ca sa o tina pentru ei.
    O filtrare nu ar strica dar prin moderarea aberatiilor evidente.

    Cat desre G7 cum sa te astepti sa aduca schimbari majore cand este lider de vanzari in atat de multe tari? (bang si o rima)
    8 3
  • ... cum sa nu vorbeasca unii de daciile lor?, n-o sa-ntelega niciodata ca dacia nu e LOGAN-JAGUAR.......
    5 7
  • In primul rand singurul motiv pentru care VW lanseaza repede, poate prea repede, urmatoarea generatie de Golf este pentru ca doreste sa fie cu un pas inaintea concurenteti din toate puctele de vedere. Sau cel putin asta lasa de inteles. Inca o dovada ca VAG vrea sa fie constructorul numarul 1. Se preconizeaza de pe-acum vanzari foarte bune, mai ales ale lui Golf VII si viitoarea Skoda Octavia. In plus vanzari foarte bune se ateapta si la segmentul mini, de la Up! si echivalentul Skoda. Cel putin asta e parerea mea.
    Iar in ceea ce priveste designul, VW mizeaza pe unul CONSERVATOR si asta pentru ca prin asa ceva se regaseste ca si marca dpdv al designului. Conservatorismul lasa impresia de obicei si de seiozitate (in cazul de fata, fata de masina).
    Iar in privinta calitatii, fiabilitatii, Golf este printre primii in ceea ce priveste calitatea, fiabilitatea, fie ca asta o spun clientii, statisticile sau presa. Numai unii romani, in speta fani Renault te scuipa daca nu zici ca ei.
    16 5
  • Mda....viitorul GOLF adica aceeasi masina.
    Astia nu isi dau seama ca Golf nu e 911 ca sa ii pastrezi traditia.
    911 merita lasat asa ca e opera de arta inca de cand a aparut. Golf e desenat normal si trebuie sa evolueze nu sa stagneze. Dar asa e VAG....fac treaba buna la unele modele la altele mai rau decat isi pot imagina.
    Sa vedem ce o sa iasa....
    4 1
  • Astia produc masini sau programe antivirus?
    Astia de la VW s-au prostit de tot! :)))) O sa apara cate un nou model de Golf in fiecare luna si care sa arate aproape la fel cu precedentele! Asteptam cu ardoare noul VW Golf 7.1 cu capace de roti modificate si cu 3 leduri in plus la bord! pam-pam!..

    p.s: Serios, nu am nimic cu faptul ca Golf-ul isi mentine aceleasi linii de design, tot respectu' pt asta. Dar, dupa cum vad, nemtii incep sa intreaca masura cu noutatile lor. Sa fie vorba cumva si de faptul ca durata de viata a unui Golf a devenit din ce in ce mai scurta? Pai in ritmul asta, or sa evolueze mai rapid decat update-urile de la un antivirus!
    8 3
  • marius
    ultimul golf bun a fost 4! (la fel si cu passatul din perioada aia) pe restul le schimba repede ca ciorapii sa nu-si dea seama lumea ca nu-s bune de nimica! sor-mea la g5 la 35.000km a trebuit sa schimbe cutia de viteze, bujiile se duc ca lumanariele, a inceput sa scartaie. unde e calitatea de care tot se bate lumea in piept ca vw e lider??? a fost o data! mai bun e un punto in ziua de azi! nu mai zic de alte marci care sunt cu muuuult in fata vw!!! fiecare face ce vrea...eu unul m-am convins cu mitul vw care nu degeaba se spune ca e un mit...
    11 4
  • razvan
    vw
    vw proiecteaza masini foarte bune ( sunt nemti - arieni ) dar au inceput sa aiba probleme de fiabilitate .Cea mai grava problema este volanta .Este singurul constructor cu aceasta problema . Si te cam costa.......
    4 2
  • VINEEEEE C-G-C!!!!
    Golf 4 ,benzina din 2001=4300-4500 euro. Megane -idem=1800. De ce? PENTRU CA E CEA MAI BUNA MASINA.!!!!! Cand dati banii pe un fier va iau ochii designul(Opel Renault) dar tot la Vw ajungeti dupa ce vedeti ca nu era ceea ce doreati de la o masina,ca fiabilitate.Vor curge comentariile ,,anti'' dar sigur niciunul dintre comentatori nu a avut Golf care la dezamagit si si-a cumparat repede un Megane ,sa-si revina.
    6 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru