Feedback

Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019

Publicat Joi, 02.05.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 1
Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019 - Poza 1
Volkswagen plănuiește să înceapă producția noului Golf 8 în septembrie, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc o lună mai târziu. Noua generație a modelului va fi produsă la uzina din Wolfsburg.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce a anunțat recent că va amâna lansarea pe piață a noii generații Golf pentru prima parte a anului 2020, respectiv sfârșitul lui februarie, Volkswagen oferă noi informații cu privire la modelul său.

Nemții pregătesc producția noului Golf 8 la uzina din Wolfsburg, care ar urma să înceapă în trimestrul al treilea, până la sfârșitul lunii septembrie, conform informațiilor publicate de Automotive News. În luna octombrie 2019 este așteptată prezentarea oficială a noului VW Golf.

Volkswagen Golf 8 va putea fi achiziționat începând din 24 februarie 2020, inițial în Germania și ulterior și de pe alte piețe europene majore. Inițial, germanii intenționau să producă 80.000 de unități Golf 8 în acest an la uzina din Wolfsburg, însă au redus obiectivul la numai 10.000 de unități.

Una dintre care cauzele care a condus la amânarea lansării lui Golf 8 este legată de "tehnologiile avansate" pe care le va avea hatchback-ul compact, problema principală fiind legată de securitatea update-urilor over the air (OTA) pentru aplicațiile software integrate.

Viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.

De asemenea, Golf 8 va fi primul model al constructorului care va utiliza un sistem micro-hibrid bazat pe un pachet electric de 48V. Sistemul integrează un generator/starter la 48V și o baterie de 48V cu o capacitate mică care va permite rularea cu motorul oprit în regim de croazieră. În plus, interiorul va fi unul "complet digital", iar ecranele cu funcții touch vor înlocui tradiționalul panou de instrumente. 

Volkswagen Golf este cel mai vândut model de pe piața europeană, indiferent de segment, cu peste 415.000 de unități în 2018, însă vânzările au înregistrat un declin de 10% comparativ cu 2017.

Via Automotive News


Comentarii (1)

  • "Golf 8 va fi primul model al constructorului care va utiliza un sistem micro-hibrid bazat pe un pachet electric de 48V. Sistemul integrează un generator/starter la 48V și o baterie de 48V cu o capacitate mică care va permite" accesarea ajutoarelor guvernamentale din banii contribuabililor pe care nu i-a intrebat nimeni daca sunt de acord. Totul intru imblanzirea guralivilor iecologisti care au nevoie de vizibilitate: fondurile si banii de sponsorizari nu vin fara sa faci scandal in presa mainstream (socialista).
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru