Volkswagen a reluat livrările lui Golf 8: “Am rezolvat problema software”

de Paul Cosma
Vineri, 05.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a repornit livrările noului Golf, după ce problema software a fost rezolvată, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

În luna mai, Volkswagen a suspendat livrările noului Golf 8, după ce a descoperit că unele unități au o problemă la software.

Nemții au spus atunci că problema a fost depistată în timpul unui control de rutină și că soluția ar fi un recall pentru mașinile afectate. Soft-ul “defect” este cel care permite efectuarea apelurilor de urgență.

Constructorul a transmis acum, printr-un purtător de cuvânt, că problema a fost rezolvată, iar livrările noului Golf au fost reluate.

Volkswagen a fost acuzat recent că “erorile de management”, precum problema software a lui Golf 8, afectează reputația companiei. Cel mai mare sindicat din Germania avertizează că “imaginea publică deteriorată” a celor de la Volkswagen pune în pericol locurile de muncă ale angajaților.

Via Reuters

Comentarii (7)

  • Edikkk
    Să curgă dieselul în Europa....
    7 9
  • De ce sa nu curga?
    Toata lumea are doar de castigat.
    Tehnologie ieftina, fiabila, consum redus, emisii de CO2 reduse.
    Unii zic ca mor copilasii de cancer la plamani, dar sincer, nimeni nu crede aberatia asta. Poate doar cativa mai saraci de neuroni.

    PS.
    VW nu face numai Diesel, au gama cea mai larga de produse. Poti sa-ti iei ce vrei.
    10 8
  • probabil uitasera sa ii instaleze softul de trucare a emisiilor
    3 2
  • Edikkk
    :)))) emisii de CO2 reduse...

    ... faţă de benzină.... dar dacă sunt reduse cu 10% 20% hai şi 50% tot poluează aerul din atmosferă care îl respirăm !

    neconcludent ceea ce spui

    Chiar îţi crezi minciunile care ţi le zici?
    1 4
  • @Idikk
    CO2 nu este un gaz poluant si nici toxic.
    El are o proportie de 0.04% in atmosfera terestra.
    CO2 este pentru plante ceea ce e O2 pentru oameni.
    In timpul fotosintezei plantele absorb CO2 din atmosfera si il stocheaza (vezi copacii care cresc de la an la an). Plantele ar creste mai viguros si mai mult daca ar avea un procent mai mare de CO2. Procentul foarte mic al CO2 din atmosfera nu are nici o influenta asupra climei. nu exista nici un studiu validat de practica care sa confirme asta. Aceasta temere si frica pe care anumite organizatii incearca sa ne-o bage in minte si suflet are legatura mai mult cu dorinta lor de a trai pe spinarea celorlalti fara sa produca nimic (nimic altceva decat propaganda desantata).

    Deci draga ediche. Mai pune mana pe carte si studiaza, si mai ales trece prin filtrul gandirii toate informatiile ale caror victima esti.
    Si traieste-ti viata, Lasa fricile care te opresc la bariera. Treci de ele si vei fi liber nu un sclav manipulat al angoaselor si fricilor care te stapanesc acum. Crede-ma. Copii tai nu vor muri da cancer la plamani si nici nu vor fierbe in suc propriu de la incalzirea globala (aaa, pardon, schimbarile climatice ca se pare ca in ultimii ani se cam raceste treaba). Iti dai seama de asta?
    1 1
  • Edikkk
    @@idilik cât am putut să râd de inepţiile care le scrieţi !!!!

    CO2 - da, face parte din circuitul carbonului în natură, dar omul nu poate respira la fel de sănătos dacă concentraţia depăşeşte anumit procent !!!

    Nu degeaba în lumea anglo-saxonă USA, UK, Australia, Canada, casele au aerisire mereu şi este standard (înalt ) în construcţie !!

    Iar în Europa ăia de la cwrw vacii suntem cu geamul deschis dar din fericire mai nou cu sisteme de ventilaţie active / pasive

    Problema este că în acest circuit închis - atmosferă - plante - copaci a intrat omul cu EXTRACŢIA DE PETROL ŞI GAZE DE LA KM SUB PĂMÂNT CHIAR !!!

    Şi ducă ce ardem ZECI DE MILIOANE barili de hidrocarburi rezultate din petrol şi gaze bine că AM DEFRIŞAT PESTE 50% DIN pădurile existente acum 3000 de ani !!

    Apoi chiar dacă ai pădurea la 50 km şi tu eşti în Bucureşti nu este că poluarea dispare brusc ci datorită dinamicii fluidelor (temperatură, atmosferă) smogul rămâne şi se disipează greu


    Iar cu climate change... deja ne încălzim dr o să ne ia dracii, Rusia poate naviga spre Canada direct, lucru imposibil milioane de ani, fiind oceanul îngheţat.... îngheţat ...


    dăhhh
    1 0
  • Edikkk
    Erată

    după *

    temperatură, presiune*

    de*
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru