Salonul Auto de la Paris 2012

Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului

Publicat Miercuri, 26.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 14
Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului - Poza 1
Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului - Poza 2
Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului - Poza 2
Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului - Poza 2
Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului - Poza 2
Primele imagini ale conceptului care prefigurează viitorul Golf VII GTI au fost publicate pe internet. Conceptul va fi prezent la Salonul Auto de la Paris, iar versiunea de serie vine în 2013.

Esential 220 CP dezvoltă noul Volkswagen Golf VII GTI, spun cei de la Autobild.
Volkswagen Golf VII GTI, versiunea de performanţă a noului Golf 7, va fi prezent la Salonul Auto de la Paris în versiunea concept. Potrivit celor de la Autobild, versiunea de serie a lui Golf 7 GTI va fi prezentată în 2013, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Primele informaţii sugerează prezenţa unui propulsor 2.0 TFSI sub capotă, care va dezvolta 220 CP. Cuplul maxim dezvoltat de noua unitate este de 350 Nm, în timp ce consumul mediu este de 6.6 litri la sută. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 6.6 secunde, în timp ce viteza maximă este de 246 km/h.

Nemţii de la Autobild susţin că modelul va fi oferit şi în compania unui pachet de performanţă, care va dezvolta 230 CP şi va reduce timpul 0-100 km/h la 6.5 secunde. Prezenţa acestui pachet va ridica viteza maximă a lui Golf VII GTI la 250 km/h, spun nemţii de la Autobild.

Pentru moment, aceste informaţii nu au fost nici confirmate, nici infirmate de reprezentanţii mărcii din Wolfsburg.

La nivel estetic, Volkswagen Golf GTI Concept nu face niciun experiment, respectând cu stricteţe ”reţeta GTI” a constructorului german. Chiar şi modelul din imaginile alăturate este alb, la fel ca ultimele două generaţii de GTI şi prima generaţie a lui Golf GTI, iar ornamentele roşii îşi păstrează locul de cinste atât la exterior, cât şi în interiorul acestui model. Celebrul model GTI îşi găseşte locul şi în interiorul celei de-a şaptea generaţii a lui Golf, alături de noutăţile care au venit cu noua generaţie a celei mai bine vândute compacte din Europa.

Via Autobild.de


Comentarii (14)

  • Felicitari Automarket,pt aceste stiri minunate.Sunteti cei mai tari ...bravo!
    on topic: Arata superb modelul ,speram totusi ca acest model sa aiba mai multa putere,dar vad ca e mai slab decat cel anterior,asta nu este bn .Subaru Impreza WRX STI,este varful avand motor de 305 cp mai mult decat concurenta.
    12 19
  • BaditzaEx
    incredibil !, nu credeam sa spun asta, dar arata f bine acest GTI, muuult mai bine decat Leon.
    @bogdan-dragomir, versiunea de top este Golf R, aceea va avea in jur de 300cp, GTI-ul a fost dintotdeauna o versiunea mai sportiva a Golf-ului, atat!!!, + ia vezi cat consuma un WRX STI pe langa asta WRX este mult superioara Golfului ca si performante ( nu doar ca si putere ) - sunt masini diferite
    8 13
  • @BaditzaEx: arata chiar bine golful 7 gti; cel mai mult imi place ca au schimbat jantele, nemaiavand acele cercuri in componenta;
    n-as zice ca arata mai bine decat seat leon, mai ales in versiunea fr/cupra. dar fiecare cu gusturile lui
    10 1
  • @baditza,ce 300 cp omule? A aparut noul Golf R si eu nu stiu? Nu mai vb ce nu sti.Cel prezent are doar 270 cp ,deci nu va avea mai mult decat 270.Dar vom vedea la momentul cand va aparea.
    7 7
  • Dar iti respect ideea.
    8 3
  • Imi place noul golf pt ca la forma exterioare a preluat de la golf IV. Arata foarte bine, un design simplu.
    5 2
  • antonny
    Focust ST si Veloster Turbo arata superb pe langa acest Golf septe GTI
    8 15
  • @jan unde vezi tu ca au preluat de la golf IV ? au preluat de la golf VI
    5 1
  • @antony
    Veloster Turbo este urat cu spume si nici macar nu este in clasa cu Golf GTI
    16 7
  • Marian
    Ce lateral de Up in 3 usi are. Superba masina. Si scaunele parca sunt facute din pantalonii lui Rica Venturiano din O scrisoare pierduta.
    2 11
  • Si mie mi s-a parut ca la exterior se aseamana mai mult cu Golf 4 decat Golf 6, dar la interior chiar au copiat Golf 4 (si l-au inbunatatit)

    @BaditzaEx - WRX STI, din ce vad pe subarumotors.ro, are un pret de 47.740 euro, care este comparabil cu pretul unui Audi RS3 (~50.000 euro), si este mult peste pretul de baza al unui Golf 6 R (sunt de acord ca la Golf pretul creste foarte repede in momentul in care se pun optionale pe el). Nu poti compara GTI-ul cu un STI, pur si simplu sunt intr-o alta gama de pret.

    Cat despre Focus ST si Veloster Turbo - Focus ST imi place si mie, mi-au placut toate generatiile Focus, dar Veloster Turbo mi se pare, cum zice "@antony", urat cu spume.
    4 3
  • Mircea
    Sunteti penibili , cum puteti spune ca este un golf IV imbunatatit ? uitati-va la Golf VI si golf IV GTI si comparatile cu Golf VII GTI , vreti sa spuneti ca seamana IV cu VII ? :)) este un facelift de golf VI la exterior si un interior de Golf V amestecat cu Golf VI plus alte imbunatatiri
    4 8
  • BaditzaEx
    poate nu m-am exprimat prea clar sau corect, acest GTI este doar o versiune mai potenta si o versiune care sa atraga mai mult atentia pe strada decat un Golf normal, versiunea intr-adevar mai sportiva a Golfului este versiunea R ( care acea are maximul de putere - din fabrica ), si aceea se invarte sau se apropie valorii de 300cp, probabil ca noul R va atinge 300 de cp, dar chiar si asa nu cred , ca se bate pe segmentul lui WRX STI - aceea mi se pare o sportiva pur-sange, care mi se pare chiar si peste RS3 ( din punct de vedere al sportivitatii doar ), dar chiar si asa se adreseaza , zic eu unui target diferit de clienti, caci daca WRX STI este o masina mai mult de curse ( ilegale ) RS3 are un interior premium si o practicabilitate de zi cu zi, astfel incat sa poti merge cu ea la serviciu
    2 0
  • BaditzaEx
    cred, ca pt acest GTI o comparatie mai realista ar fi cu Subaru BRZ ( au cam aceeasi putere ), dar BRZ-ul arata mult mai bine ( in poze cel putin ) la exterior , la interior Golful este mult peste... oricum, ambele sunt niste masini faine doar ca se adreseaza unui client diferit ( tanar dar la care primeaza altceva ca si scop/dorinta )
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru