Golf

Vineri, 14 Octombrie 2016 | Modele noi

E oficial: noul VW Golf vine în noiembrie. E Golf 8 sau Golf 7 facelift?

Volkswagen a anunțat oficial că va prezenta în luna noiembrie un nou Golf. Acesta va reprezenta un "update considerabil" față de actualul model.
Marti, 08 Martie 2016 | Modele noi

Cel mai impozant Golf din toate timpurile e aici: Golf GTI TCR are 330 CP, dar performanțe mai slabe decât Golf R

Cu un look "supărat" care atrage garantat toate privirile, Golf GTI TCR este o versiunea dedicată special unei competiții de circuit. Toate cele 20 de exemplare au fost deja cumpărate, deși un Golf R "de stradă" are performanțe mai bune chiar și cu 30 de cai în minus.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Aveți grijă cum gesticulați: Volkswagen Golf va fi primul model compact care va recunoaște gesturile

Volkswagen a expus la CES 2016 conceptul e-Golf Touch. Este vorba despre versiunea electrică a modelului compact, echipată cu o tehnologie de recunoaștere a gesturilor așteptată în producția de serie.
Vineri, 10 Iulie 2015 | Motorsport

Cel mai sportiv VW Golf are 330 CP, dar nu îl poţi comanda în showroom-uri

Cel mai tare Golf produs de Volkswagen are 330 de cai putere, bare antiruliu şi echipare de competiţie. Vestea proastă e că nu poate fi comandat la dealeri, fiind dedicat circuitului.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Volkswagen Golf 2.0 TDI stabilește un record de consum în SUA: 2.89 litri la sută

Volkswagen a stabilit un record de consum în SUA cu un Golf 2.0 TDI Clean Diesel. Modelul a obținut un consum de 2.89 litri la sută pe o călătorie de peste 13.000 de kilometri.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf va primi un sistem de control prin gesturi la finalul lui 2016

Volkswagen pregăteşte o actualizare importantă în gama Golf, programată să debuteze până la finalul anului 2016. Aceasta va avea un sistem multimedia care va putea fi controlat şi prin gesturi.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Luni, 18 August 2014 | Tehnologie

Primele informaţii despre viitorul VW Golf 8: tehnologii inspirate din modelul experimental XL1

Pentru a crea o maşină performantă aerodinamic şi tehnologic, inginerii Volkswagen care se ocupă de dezvoltarea viitorului Golf 8 se vor inspira din soluţiile adoptate în cazul modelului XL1 şi vor aplica idei tehnologice care astăzi nu există decât parţial în industrie.
Luni, 04 August 2014 | Industrie

Studiu: Volkswagen şi Renault-Nissan, cei mai câştigaţi constructori de pe urma platformelor modulare

Platforma MQB a Volkswagen Group, lansată pe a şaptea generaţie a lui Golf, pare să fie cea mai avantajoasă dintre toate soluţiile modulare anunţate de producătorii de automobile ai lumii, spun analiştii de la IHS Automotive.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R 400 ar putea primi o transmisie DSG cu 10 trepte

Volkswagen ia în considere introducerea unei transmisii DSG cu 10 trepte în dotarea lui Golf R 400, pentru eventualitatea în care modelul va primi o versiune de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus, se prezintă

Volkswagen a prezentat versiunea de serie a lui Golf Sportsvan, succesorul lui Golf Plus. Modelul este un monovolum compact bazat pe platforma lui Golf VII şi aduce noi sisteme de siguranţă în gama compactă a germanilor.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen Golf GTE, fratele plug-in hybrid al lui GTI, se prezintă

Volkswagen va lansa la Geneva noul Golf GTE, o versiune plug-in hybrid a compactei, echipată cu elementele care îl caracterizează în mod normal pe sportivul gamei, Golf GTI.
Luni, 17 Februarie 2014 | Modele noi

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a compactei, a debutat în Germania

Volkswagen Golf, cel mai bine vândut model din Europa, a primit o versiune electrică de serie. Autonomia compactei de 115 CP este cuprinsă între 130 şi 190 kilometri, în funcţie de stilul de condus abordat.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Industrie

Volkswagen Golf a ajuns la borna 30.000.000

30 de milioane de Golf-uri în 39 de ani. Aceasta este, pe scurt, cariera unuia dintre cele mai iubite modele europene din istorie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru