Primele imagini cu un nou hot hatch Volkswagen Golf, cel mai puternic de până acum

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un clip și o serie de imagini oficiale cu o nouă versiune hot hatch a lui Volkswagen Golf. Este vorba despre noua ediție limitată Golf R 333, despre care se spune că va fi cea mai puternică versiune a compactei germane.

Constructorul de la Wolfsburg tocmai a publicat un clip nou și imagini noi cu o nouă versiune hot hatch pentru Golf. Mai exact, este vorba despre noua ediție limitată Golf R 333, despre care se zvonește că va fi cea mai puternică versiune a compactei germane.

Noile imagini relevă puțin din exteriorul viitorului model, care este vopsit în galben și care include și grafica 333 vopsită în părțile inferioare ale portierelor. Tot aici mai putem observa jantele de 19 inch care ascund etriere vopsite în albastru, iar alte detalii mai includ capacele negre ale oglinzilor și o evacuare cvadruplă furnizată de specialiștii de la Akrapovič.

Deocamdată, nu se cunosc detalii tehnice despre noul model. Cu toate acestea, se zvonește că numărul 333 ar putea însemna chiar puterea motorului. Dacă acest lucru se adeverește, atunci vorbim aici de cea mai puternică versiune de serie a lui Golf care va fi produsă.

Din fericire, nu vom aștepta mult timp până la dezvăluire, deoarece prezentarea oficială a noului hot hatch va avea loc în 31 mai.

via Volkswagen

Comentarii (5)

  • Da, foarte dragut. Si ma astept sa ceara 60.000 de eur pe el. Dar na, cine are bani de aruncat...
    3 1
  • Seriff
    @Pmc, unii arunca 50 de mii pe un id cu autonomie de 300 km si aspect de masina de spalat, asa ca ce te mai mira.
    5 7
  • Banditos
    cum e mai corect: ultimul nou hatch sau noul ultim hatch?
    3 0
  • Bine că au pus o negresă zglobie în reclamă, m-a convins, mă duc chiar acum acum să comand una bucată.
    2 2
  • @ignis
    Dacă era blondă o cumpărai?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru