Volkswagen Golf GTI Clubsport, tunat de nemți: vopsea specială, exterior mai agresiv și suspensie nouă

de Tiberiu Safta
Luni, 27.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la JMS Fahrzeugteile au publicat imagini cu un Volkswagen Golf GTI Clubsport tunat. Modelul modificat primește o vopsea specială verde, alături de alte modificări estetice și tehnice.

Volkswagen Golf GTI Clubsport este cea mai puternică versiune a legendarului hot-hatch GTI. Față de versiunea obișnuită a lui Golf GTI, modelul Clubsport primește un motor mai puternic, de 300 de cai putere, alături de elemente vizuale noi.

Acum, o companie de tuning din Germania, JMS Fahrzeugteile, a creat o versiune și mai agresivă a hot-hatchului din Wolfsburg. Primul lucru care sare imediat în evidență este vopseaua verde de nuanță deschisă. Deasupra culorii sunt aplicate și câteva abțibilduri speciale în portierele din față și în zona aripilor din spate. Capota este vopsită în negru pentru a imita culoarea fibrei de carbon.

Pe lângă vopseaua specială, modelul tunat de JMS aduce și jante noi de 20 de inch cu un design unic, precum și câteva elemente vizuale noi, cum ar fi un spoiler față, praguri noi și un eleron mai mare montat deasupra plafonului. Bineînțeles, nu lipsește nici difuzorul aerodinamic montat sub bara din spate.

De asemenea, noul Golf GTI Clubsport modificat primește o suspensie nouă furnizată de KW.

Astfel, garda la sol este mai joasă cu 45 de milimetri în zona din față și cu 40 de milimetri mai joasă în partea din spate față de un Golf GTI Clubsport din fabrică.

La final, JMS adaugă și o evacuare nouă, cu terminație dublă. Tuner-ul german nu a umblat, în schimb, la motor. Vorbim aici de același propulsor de 2.0 litri turbo, care livrează 300 de cai putere și un cuplu de 400 Nm.

via JMS

Comentarii (1)

  • andrei
    si tot asa, astepti 2-3 ani dupa una?? :D
    imi place cum lanseaza ei chestii noi si le produc din parti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru