Tuning Volkswagen Golf

Luni, 27 Martie 2023 | Tuning

Volkswagen Golf GTI Clubsport, tunat de nemți: vopsea specială, exterior mai agresiv și suspensie nouă

Germanii de la JMS Fahrzeugteile au publicat imagini cu un Volkswagen Golf GTI Clubsport tunat. Modelul modificat primește o vopsea specială verde, alături de alte modificări estetice și tehnice.
Marti, 31 Martie 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI: Mountune52 promite 380 CP și 510 Nm pentru Hot Hatch-ul german

Casa de tuning Moutune52 a pregătit un pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI. Mulțumită modificărilor, Hot Hatch-ul producătorului german dezvoltă 380 de cai putere și 510 Nm.
Vineri, 15 Mai 2015 | Tuning

Volkswagen Golf, transformat în supercar de 150.000 de euro

Casa de tuning Oettinger a expus la Worthersee un Volkswagen Golf de peste 500 de cai putere care atinge 300 de km/h. Preţul său este unul pe măsura performanţelor.
Joi, 14 Mai 2015 | Tuning

Volkswagen Golf GTI Dark Shine: 395 CP pentru surpriza creată de stagiarii companiei

O echipă de ucenici din interiorul companiei Volkswagen a avut nouă luni la dispoziţie să dezvolte o versiune modificată a lui Golf GTI. Rezultatul este GTI Dark Shine şi a fost prezentat la Worthersee.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Tuning

Volkswagen Golf 7 primeşte primul său pachet de tuning de la ABT

ABT s-a grăbit să ofere primul pachet de modificări pentru noua generaţuie Volkswagen Golf. Tunerul de casă s-a concentrat mai ales pe versiunile de motorizare ale modelului compact.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Tuning

JE Design a creat un pachet nou pentru VW Golf GTI

Nemţii de la JE Design au creat un kit de tuning cu care pretind că pot elimina diferenţa de putere dintre un VW Golf GTI şi un Golf R. Acesta se vinde contra sumei de 1.590 euro, în timp ce preţul de achiziţie diferă cu 8.267 de euro.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

ABT a dezvelit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Geneva

Tunerii de la ABT Sportsline, specializati in modificarea modelelor din Grupul VAG, au dezvaluit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Abt, Volkswagen Golf R, Golf R, tuning Volkswagen, tuning VW, tuning Volkswagen Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru