O nouă imagine teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 30.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Golf R va fi prezentat în 4 noiembrie. Cea mai nouă variantă a hatchback-ului german ar urma să fie echipată cu un motor de 2.0 pe benzină cu 320 de cai putere.

În urmă cu doar două săptămâni, Volkswagen a publicat primul teaser video dedicat lui Golf R. Cea mai puternică versiune a actulei generații Golf va fi prezentată oficial în 4 noiembrie în cadrul unui eveniment online.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Volkswagen a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Golf R.

Din punct de vedere estetic, viitorul Golf R va renunța la luminile de zi suplimentare de la nivelul prizelor de aer și va miza pe jante cu un design specific gamei R. De asemenea, spoilerele vor fi redesenate, iar pe hayon va fi montată o aripă ceva mai mare.

În același timp, difuzorul spate va fi înlocuit cu unul nou, iar sistemul de evacuare va avea patru terminații.

Conform oficialilor Volkswagen, noul Golf R va fi "mai puternic, mai dinamic, mai eficient" și va integra cele mai noi tehnologii din gamă.

Noul Golf R va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri TSI. În cazul lui Arteon R, același motor livrează 320 de cai putere între 5.350 și 6.500 rpm și 420 Nm începând cu 2.000 rpm.

Pentru gestionarea resurselor motorului pe benzină, nemții vor pune la dispoziție o cutie automată cu șapte trepte și un sistem de tracțiune integrală cu funcție "Selective Wheel Torque Control" pentru roțile de pe punte spate.

În același timp, viitorul Golf R va miza și pe o serie de noutăți atât în dreptul sistemului de direcție, cât și la nivelul suspensiilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru