Primul teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 15.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primul teaser video cu viitorul Golf R. Viitorul Hot Hatch va fi prezentat în 4 noiembrie și va fi echipat cu un motor de 2.0 litri cu 320 CP.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la Golf GTI Clubsport. Dar noul Hot Hatch pregătit de constructorul german nu va rămâne pentru mult timp vârful gamei Golf, întrucât divizia de performanță R a anunțat data lansării noului Golf R.

Conform diviziei R, Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie, iar pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, nemții au publicat pe contul de Instagram și un teaser video.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Volkswagen R (@vwr) pe

Din punct de vedere estetic, viitorul Volkswagen Golf R va renunța la luminile de zi suplimentare amplasate la nivelul prizelor de aer, va miza pe jante cu un design specific gamei R și va integra spoilere modificate. De asemenea, difuzorul spate va fi înlocuit cu unul nou, sistemul de evacuare va avea patru terminații, iar aripa de la nivelul hayonului va fi mai mare.

Volkswagen Golf R va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri TSI.

În cazul lui Arteon R, același motor de 2.0 litri livrează 320 de cai putere între 5.350 și 6.500 rpm și 420 Nm începând cu 2.000 rpm. Pentru gestionarea resurselor propulsorului pe benzină, nemții vor pune la dispoziție o transmisie automată cu șapte trepte și un sistem de tracțiune integrală.

Totodată, inginerii diviziei de performanță vor pregăti și o serie de modificări atât în dreptul sistemului de direcție, cât și la nivelul suspensiilor.

Comentarii (2)

  • Daca avea si un Type scris inainte de R merita asteptarea pana pe 4.
    3 5
  • andrei
    ete na, ca are si vreo legatura cu type-r. de ce sa scrie, daca e cu totul alt model al altei marci?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru