Opel Corsa

Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Modele noi

Opel Corsa EcoFlex - versiune nouă cu consum de 3.3 litri/100 de km

Opel a reuşit să dea naştere celui mai economic model diesel din istoria sa. Este vorba despre o versiune revizuită a actualului Corsa EcoFlex, care consumă doar 3.3 litri/100 de km.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Feature

POVEŞTI AUTO: Opel Corsa a împlinit 30 de ani

Opel Corsa a împlinit 30 de ani, 4 generaţii şi peste 12 milioane de unităţi vândute. Sărbătorim acest lucru cu un articol special dedicat istoriei modelului de clasă B al mărcii Opel.
Vineri, 17 August 2012 | Modele noi

Viitorul Opel Corsa va fi inspirat din designul lui Astra GTC

Lăudat de jurnalişti şi de public pentru liniile sale dinamice, noul Opel GTC Astra va inspira la nivel estetic viitoarea generaţie a fratelui mai mic Opel Corsa.
Joi, 21 Iunie 2012 | Modele noi

Opel Corsa are un nou motor pe benzină: 1.4 litri şi 120 CP

Opel lărgeşte gama lui Corsa cu un motor pe benzină de 1.4 litri şi 120 de cai putere. Unitatea va fi lansată alături de două ediţii speciale, All White şi All Black
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Industrie

Opel ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra din Germania în Polonia

Fabrica Opel din Ruesselsheim ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra la uzina din Gliwice, Polonia, anunţă publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Vineri, 17 Februarie 2012 | Modele noi

Viitorul Opel Corsa debutează în 2014 şi va fi mai uşor

Următorul Opel Corsa va prelua platforma lui Aveo şi va fi mai uşor şi mai economic. Modelul promite un design mai agresiv şi o gamă de motorizări eficiente.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Opel Mokka se pregăteşte de lansarea de la Geneva

Pe lângă noul Astra OPC şi Ampera, Opel va expune la standul său de la Geneva şi noul Mokka, un crossover de 4.28 metri, bazat pe actualul Corsa.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Modele noi

Opel Astra, Corsa, Meriva şi Insignia primesc o ediţie specială "150 de ani"

Opel a anunţat că va introduce în Europa o versiune specială, menită să aniverseze 150 de ani de existenţă, pe modelele Corsa, Meriva, Astra şi Insignia.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Buick Encore, fratele american al crossover-ului Opel Mokka

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi designul viitorului model Opel Mokka, nu trebuie decât să priviţi la fratele său american, Buick Encore. Ambele crossovere mici sunt bazate pe Opel Corsa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Decembrie 2011 | Modele noi

Opel pregăteşte Mokka, un crossover bazat pe Corsa

Opel va expune la Salonul Auto de la Geneva crossover-ul Mokka, un derivat dezvoltat pe platforma lui Corsa, menit să se bată cu Skoda Yeti.
Marti, 09 August 2011 | Modele noi

Opel aduce noutăţi în gamele Corsa, Astra, Meriva şi Insignia

Modelele Opel care vor fi lansate în 2012 vor fi echipate cu tehnologia Start/Stop pentru reducerea consumului de carburant şi vor beneficia de funcţii noi, anunţă oficialii mărcii.
Duminica, 08 Mai 2011 | Modele noi

Galerie foto cu Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

Oficialii Opel au pregătit o galerie foto impresionantă cu noile Corsa OPC Nurburgring Edition şi Insignia OPC Unlimited. Fotografiile au fost făcute în timpul testului de anduranţă desfăşurat pe Iadul Verde.
Joi, 21 Aprilie 2011 | Modele noi

Opel Corsa OPC Norburgring Edition: 210 CP şi diferenţial blocabil

Opel va scoate la vară o ediţie specială limitată la 500 de exemplare a celui mai mic membru al gamei OPC. Corsa OPC Nurburgring Edition face 0-100 km/h în 6.2 secunde.
Miercuri, 23 Martie 2011 | Intern

Opel Corsa facelift începe operaţiunea "Porţi Deschise" pe 25 martie

Românii interesaţi de modelul Opel Corsa facelift sunt invitaţi în acest weekend (vineri şi sâmbătă) în toate reprezentanţele mărcii germane pentru a face cunoştinţă cu noul produs al constructorului din Ruesselsheim.
Luni, 14 Martie 2011 | Intern

Opel Corsa facelift a debutat oficial în România

Corsa facelift a debutat oficial pe piaţa din România. Preţul de pornire al acestui model este de 10.465 de euro cu TVA inclus, în timp ce versiunea cu cinci uşi porneşte de la 10.830 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează un SUV de segment mic

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale SUV-ului Opel de segment B care va debuta în 2012.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.

Tag-uri similare

Opel, GM, Chevrolet, General Motors, productie, motor, Astra, Ford Fiesta, Opel Corsa, Corsa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru