"Talent" precoce: un american de doar 10 ani, arestat pentru tentativă de furt auto

de Mircea Meşter
Duminica, 04.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un băiat de doar 10 ani din Florida a fost arestat de Poliție după ce a încercat să fure două mașini din parcarea unui dealer auto. Și nu ați aflat decât începutul.

Un copil de 10 ani a fost arestat de Poliție pentru că a încercat să fure două SUV-uri din curtea unui dealer auto din Holly Hill, Florida. Dacă întâmplarearea vi se pare deja una neobișnuită pe fondul vârstei foarte fragede a făptașului, nu ați citit încă restul: este a cincea oară în ultimele șase luni când americanul este arestat de polițiști. De fiecare dată din același motiv: furt sau încercare de furt auto.

"Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, mi se pare destul de șocant", a declarat directorul secției de poliției din Holly Hill, Steve Aldrich, în fața jurnaliștilor. 

Ultima încercare nereușită de jaf a fost realizată în luna februarie: băiatul de 10 ani a vizitat locul infracțiunii în timpul zilei și a furat cheile din două mașini, apoi a revenit în cursul serii pentru a aduna "prada". Din fericire pentru parcul auto, administratorii au observat lipsa cheilor și au imobilizat mașinile, iar camerele de supraveghere au reușit să-l identifice pe infractor.

În vara anului trecut, băiatul fusese arestat de patru ori în 6 săptămâni din cauze asemănătoare: furturi sau tentative de furt auto.

Conform polițiștilor americani din Daytona Beach, familia acestuia a cerut ajutorul autorităților pentru a-i calma "ieșirile" ilegale copilului: "își petrece timpul într-un anturaj care nu-i face bine", au explicat polițiștii atunci.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru