Bancuri cu polițiști: doi ofițeri din Brigada Rutiera londoneză, sancționați după ce au confiscat un Lamborghini pentru a se distra cu el prin oraș

de Mircea Meşter, Foto: Dreamstime.com
Marti, 16.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doi polițiști britanici au reușit să ne dovedească faptul că unele bancuri dedicate acestei profesii pot să aibă rădăcini în realitate. Aceștia au confiscat un Lamborghini și apoi l-au condus în viteză prin Londra, fiind însă înregistrați de GPS-ul de la bord.

Polițiștii brigăzilor rutiere sunt deseori subiecte de glume în cultura populară din România, însă aventurile prin care trec colegii din alte țări reușesc să ne demonstreze că unele bancuri nu reușesc să se ridice la înălțimea realității când vine vorba de comportamentul unor oameni ai legii.

Doi polițiști britanici au ajuns subiect de presă în Regat după ce au confiscat un Lamborghini Huracan de la proprietar și l-au condus apoi în viteză prin Londra, atingând în unele cazuri viteze duble față de cele permise de indicatoarele rutiere. Șoferul ghinionist a fost deposedat de mașina înregistrată pe compania de închirieri auto de lux pe care o deținea pentru că nu avea actele și asigurarea în original. Deși a încercat să scape de probleme arătându-le oamenilor legii copii digitale pe care le avea salvate în telefonul mobil, proprietarul Lamborghini-ului nu a scăpat de pedeapsă, fiind nevoit să plece acasă pe jos după ce mașina a fost confiscată.

Cu un Lamborghini în grijă și cu cheile acestuia în buzunar, cei doi polițiști nu s-au abținut să testeze capacitățile dinamice ale motorului V10 de 5.2 litri și au apăsat de câteva ori accelerația mașinii prin Londra și împrejurimi.

Deși credeau că sunt acoperiți de lege, fiecare mișcare a celor doi a fost înregistrată de aparatul GPS aflat la bordul mașinii, iar proprietarul a observat traseele "ciudate" imediat după ce a reintrat în posesia Lamborghini-ului său.

Cei doi ofițeri au fost sancționați de superiorii săi pentru comportament iresponsabil. Dacă unul a fost retrogradat din funcție, celălalt - șoferul care a ținut să simtă pe pielea sa pentru câteva minute cum merge un Lamborghini - a primit atât o sancțiune administrativă, cât și o amendă și o penalizare de trei puncte pe permisul de conducere.

via Turbo.fr

Comentarii (3)

  • andi77
    Pai si caii, unde i-au lasat ?
    6 2
  • Știrea asta a mai fost pe AM acum câteva zile. Ce ar fi dacă și noi, cititorii, am posta aceleași comentarii făcute în articolul precedent?
    4 1
  • http://www.automarket.ro/stiri/si-politia-londoneza-mai-face-gafe-doi-ofiteri-au-confiscat-ilegal-un-72729.html
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru