Noi suntem atenți la Volkswagen Polo, ei la mașinile hibride: Poliția din Ucraina a cumpărat 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV

de Bogdan Mirică
Marti, 19.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția din Ucraina a plasat o comandă pentru 651 de exemplare Mitusbishi Outlander PHEV, crossover-ul hibrid care are o autonomie electrică de 60 de kilometri.

În vreme ce la noi mașinile electrice și hibride nu sunt atât de populare, vecinii din Ucraina par a fi mult mai deschiși la astfel de sisteme de propulsie. Autoritățile de la Kiev au anunțat plasarea unei comenzi uriașe pentru Mitsubishi Outlander PHEV, versiunea hibridă a crossover-ului japonez.

Este vorba despre 651 de mașini care vor fi folosite de poliția din Ucraina. Așadar, în vreme ce poliția din România folosește o soluție d emobilitate ceva mai accesibilă, adică micul Volkswagen Polo, vecinii noștri de la nord mizează pe cva mult mai scump dar la fel de economic pentru forțele de ordine.

Într-un comunicat de presă, Arsen Avakov a dclarat: ”Așadar, domnilor polițiști ucrainieni, veți primi 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV, puternice, economice și prietenoase cu mediul. Oamenii din Ucraina speră că veți fi demni de această inovație. Serviți cu onoare!”

Esential 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV a comandat poliția din Ucraina.
Noul Outlander PHEV ar urma să înlocuiască vechile mașini de poliție produse în Uniunea Sovietică de dinozauri precum VAV sau UAZ.

Spre deosebire de vechile mașini, noul Outlander PHEV folosește un motor pe benzină de 2.0 litri și alte două unități electrice, montate pe axa față și spate, pentru a garanta tracțiune integrală.

Consumul mediu este de 5 litri/100 de kilometri, iar autonomia pur electrică este de 60.8 kilometri.

via carscoops

Comentarii (6)

  • Pai si ai nostri au Auris Hybrid. Le vad zilnic pe DN1. Sau o fi doar una si o lasa acolo mereu? :))))
    14 0
  • Chelului, tichie de margaritar ii trebuie! Ei sunt pe cale sa dispara ca tara si au cumparat masini de 2 ori mai scumpe ca Polo!
    14 11
  • La cat de saraci is ucrainienii, mai astea le lipseau. Ce sa faca cu ele ? Sa urmareasca o lada ruseasca ? :)))))
    6 3
  • rotila
    la prima vedere pare exagerat dar iernile lor sunt mai grele decat ale noastre si justifica achizitia unor suvuri. acestea vor rula electric in oras iar la drum vor consuma butoaie de benzina . pare justificat in functie de pretul benzinei la ei. apoi sunt masini deosebite care nu pot fi date pe mana oricui. ukraina e mare, or fi 600 de comandanti de politie care sa fie la curent cu noua tehnologie.
    6 0
  • Tichie de margaritar
    Asta le lipsea.
    Poate o deschide Mitsu o fabrica in Ucraina ca altfel nu inteleg ce au avut in cap. Sau poate un tun de 30 milioane de dolari dat de vreun smecher local.
    1 1
  • Nu prietenilor, s.a deschis piata interna ucraineana pt produsele capitaliste (dupa ce au fost ajutati sa se democratizeze).
    Acelasi scenariu din 89 in Europa Centrala si de Est.
    Urmeaza ,,privatizarea" bunurilor de stat. Pe urma agricultura.
    Chiar nu realizati ce piata imensa de desfacere reprezinta acum Ucraina?
    N.au bani? Nicio problema ! Se vor imprumuta la FMI si BCE.
    PUNCT
    Acum va suna cunoscut?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru