Masini de politie

Joi, 09 Februarie 2017 | Mediu

Poliția din Londra trece pe verde: 700 de mașini hibride și electrice vor intra în parcul auto în 2017 și 2018

Mașinile de patrulare a polițiștilor din Londra se vor "înverzi" în următorii doi ani. 700 din cele 4000 de vehicule ale parcului auto vor fi înlocuite cu modele hibride sau 100% electrice.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | Economic

După ce a cumpărat 4000 de exemplare Seat Leon, poliția italiană încearcă să se revanșeze față de producția locală: Renegade, Giulietta și Giulia pentru forțele de ordine

Poliția italiană a anunțat adăugarea unor mașini de producție locală pentru flota sa de intervenție. Jeep Renegade, Alfa Romeo Giulia și Giulietta au fost alese de forțele de ordine.
Marti, 19 Iulie 2016 | General

Noi suntem atenți la Volkswagen Polo, ei la mașinile hibride: Poliția din Ucraina a cumpărat 651 de exemplare Mitsubishi Outlander PHEV

Poliția din Ucraina a plasat o comandă pentru 651 de exemplare Mitusbishi Outlander PHEV, crossover-ul hibrid care are o autonomie electrică de 60 de kilometri.
Joi, 12 Mai 2016 | General

După un an de testare, Tesla Model S nu este suficient de bun pentru a îmbrăca uniforma poliției din Los Angeles

Chiar dacă este cel mai popular model al momentului, Tesla Model S nu este încă gata să servească nevoilor poliției din Los Angeles. Aceasta a fost concluzia polițiștilor care au testat două exemplare Model S vreme de un an.
Vineri, 06 Mai 2016 | General

Cea mai puternică maşină de poliţie: Alfa Romeo Giulia are 510 CP, o viteză maximă de 307 km/h şi va ajuta forţele de ordine din Italia

Poliţia italiană a primit două unităţi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 CP cu o viteză maximă de 307 km/h care vor patrula pe străzile din Roma şi Milano.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Intern

Mașini noi pentru Poliția Română: uitați de Logan-uri albe și fiți atenți la Volkswagen Polo

Poliția Română a anunțat achiziția unei flote de 400 de mașini noi. Oamenii de ordine vor conduce exemplare Volkswagen Polo în locul vechilor Dacia Logan.
Joi, 12 Iulie 2012 | General

Poliţia din Portugalia primeşte o flotă de Nissan Leaf

Poliţia din Portugalia a anunţat că va include în flota sa de vehicule şi 8 exemplare ale modelului Nissan leaf pentru a reduce impactul său asupra mediului înconjurător.

Tag-uri similare

Nissan Leaf, masini de politie, Nissan Leaf masina de politie, Politia Portugalia, PSP Portugalia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru