Prima imagine cu viitorul BMW Seria 5 Touring. Va avea și versiune de performanță M5 Touring

de Tiberiu Safta
Miercuri, 18.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat prima imagine oficială cu Seria 5 Touring, varianta break a modelului de clasă executive. Noul model va primi aceleași motorizări ca varianta sedan, iar acesta va fi prezentat oficial în 2024.

În primăvara acestui an, BMW a lansat cea de-a opta generație a Seriei 5. Pentru prima dată în cei 51 de ani de existență, modelul este disponibil și într-o versiune electrică. Alături de aceasta, noul model de clasă executive poate fi comandat cu motoare termice convenționale sau hibride. În urmă cu puțin timp, am avut ocazia să testăm noul BMW Seria 5 în Portugalia. Impresiile noastre despre noul model pot fi citite aici.

Acum, constructorul german ne oferă prima imagine sugestivă oficială cu noua Seria 5 Touring. Așa cum ai ghicit, aceasta este varianta break a noului model. Imaginea în sine relevă silueta tipică unui break al mărcii bavareze, iar aici putem vedea și semnăturile luminoase ale farurilor și stopurilor LED. Noul model, care poartă numele de cod G61, va primi aceleași motorizări ca varianta sedan.

Mai mult, viitorul BMW Seria 5 Touring va avea și o versiune de performanță M5 Touring, cireașa de pe tort a noului model. Prezentarea oficială a noii variante break va avea loc în februarie 2024.

Lansarea pe piață va avea loc în primăvara anului viitor.

via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru