FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza versiunea Touring a noului Seria 5

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.02.2010
Automarket va prezinta, in premiera pentru Romania, primele fotografii spion ale lui BMW Seria 5 Touring.

Desi noul BMW Seria 5 F10 abia a debutat pe unele piete, germanii de la BMW testeaza deja versiunea Touring a acestui model. Cea de-a patra generatie a lui Seria 5 Touring va debuta la Salonul Auto de la Leipzig din acest an, urmand sa fie disponibil pentru achizitie pana la jumatatea lui 2010. Cu exceptia ampatamentului marit, noul Seria 5 Touring este identic cu versiunea sedan a acestui model.

Gama de motorizari a noului Seria 5 F10 va fi preluata integral de versiunea touring a acestuia, desi M5 nu va mai fi disponibil in aceasta versiune de caroserie. Astfel, BMW E34 si E60 sunt singurele Seria 5 care au avut si o versiune M5 Touring. Exista posibilitatea ca germanii de la BMW sa fi renuntat la M5 Touring din cauza cererii scazute sau din cauza faptului ca modelul respectiv nu a reusit sa atinga anumite norme de performanta, cum a fost cazul lui E39 Touring, care nu a mai ajuns pe piata cu o versiune M5 din cauza unei probleme la suspensia spate.

Exemplarul surprins de fotografii de la Carpix are partea frontala lipsita de camuflaj, in timp ce posteriorul si o parte din profil sunt acoperite de un strat subtire de colant. Astfel, singura diferenta estetica dintre Seria 5 Sedan si Seria 5 Touring se afla la nivelul posteriorului, la fel ca in cazul fiecarei versiuni Touring a modelelor BMW Seria 5 create pana acum.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (1)

  • din nou "straniu".by bmw. sper sa fie reusit.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru