Iată noul pachet M pentru BMW Seria 5 Touring

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.06.2010
Primele imagini şi informaţii despre pachetul M pentru BMW Seria 5 Touring au apărut pe internet odată cu scanarea unei broşuri care prezintă aceste echipamente opţionale.

Nemţii de la Bimmertoday au prezentat primele imagini cu pachetul M Sport pentru BMW Seria 5 Touring. Acest pachet de echipamente şi accesorii este oferit atât pentru versiunea Sedan a lui Seria 5 F10, cât şi pentru Seria 5 Touring F11, dar imaginile prezentate suprind doar versiunea Touring a acestui model. Pachetul M Sport pentru BMW Seria 5 F10 va debuta în această toamnă la Salonul Auto de la Paris şi reprezintă atât modificări estetice, cât şi de un kit de suspensie sport despre care nu se cunosc detalii în acest moment.

Pachetul M Sport îi conferă lui Seria 5 F10 şi F11 un aspect mai agresiv care nu îi lezează eleganţa care îl caracterizează. Terminaţiile ţevilor de evacuare sunt cromate şi sunt încadrate de un difuzor de aer vopsit în negru şi integrat în bara de protecţie spate. Acest pachet este oferit alături de şapte nuanţe exterioare diferite, care le vor oferi clienţilor un caracter mai individual.

Interiorul prezintă un set de scaune sport, un volan multifuncţional M şi un plafon vopsit în negru. Modificările de la interior sunt completate de kit-ul exterior care include o nouă bară de protecţie faţă, un set de praguri laterale şi o bară de protecţie spate cu un difuzor de aer integrat.

Via | BMWBlog | Bimmertoday

 

Comentarii (7)

  • se putea mai bine la partea frontala :(
    5 4
  • My dream car... la 40 de ani nu mă văd conducând altă maşină de familie
    5 1
  • BRAVO
    BMW ne-a obsnuit cu masi mai frumoase in realitate,in final sigur o sa arate bine
    4 0
  • BWM
    ar fi fost mai bine daca lucrau mai mult la partea frontala, insa dupa parerea mea modelul fara acest pachet arata mai bine.
    0 5
  • greseala
    pardon, BMW am vrut sa scriu
    0 2
  • barca
    arata ca o barca, ca orice break...ba am uitat ca daca ii benveu brusc arata bine
    5 5
  • Nu sariti,
    da' sincer prefer mai mult Audi RS6 avant. Asta e doar parerea mea, nu vreau sa incep o cearta in ceea ce priveste grupul VAG si cat de bune/slabe sunt masinile produse de acesta.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru