Break

Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Primul BMW M3 Touring din istorie este aici: 510 CP și tracțiune integrală în standard

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informații și imagini cu primul M3 Touring din istorie. Acesta este bazat pe M3 Competition și dispune de 510 cai putere.
Miercuri, 12 Ianuarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz ar vrea să elimine modelele break din portofoliu, până în 2030

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz intenționează să elimine modelele break din portofoliu, până în 2030. CLA Shooting Break ar urma să fie eliminat în 2025.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Volvo nu renunță la modelele sedan și break: "Vor fi și mai atrăgătoare"

Potrivit șefului Volvo, modelele sedan și break nu vor dispărea prea curând din portofoliul mărcii suedeze. Mai mult, viitoarea generație a modelelor S și V va fi și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

Familia se mărește: Volkswagen a prezentat noile Golf Variant și Golf Alltrack

Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile Golf Variant și Golf Alltrack. Break-ul de clasă compactă va avea un portbagaj de 611 litri, iar versiunea Alltrack va fi echipată standard cu protecții suplimentare și un sistem de tracțiune integrală.
Joi, 06 August 2020 | Intern

Prețuri Peugeot 308 facelift în România: cea mai recentă versiune a modelului compact pornește de la aproape 18.300 de euro

Recent, Peugeot a lansat o serie de îmbunătățiri pentru 308 facelift. Pe lista noutăților, francezii au trecut o culoare specială pentru caroserie, un pachet cu accesorii negre de exterior și sistemul i-Cockpit cu ecran de 10 inch. De asemenea, Peugeot a eliminat unul dintre nivelurile de echipare și a introdus pachete opționale noi.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Mercedes a prezentat AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift: noutăți estetice, sistem de infotainment MBUX și suspensie modificată

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la AMG E63 sedan și AMG E63 T-Modell facelift. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri disponibil în variante de 571 CP și 612 CP.
Vineri, 30 August 2019 | General

Fără break de performanță: șeful BMW M exclude lansarea unui astfel de model bazat pe viitorul M3

Markus Flasch, șeful BMW M, exclude lansarea unui break de performanță, în ciuda faptului că există clienți care ar alege o astfel de caroserie.
Duminica, 13 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW Seria 3 Touring

BMW prezintă oficial a doua variantă de caroserie pentru noua Serie 3. este vorba de modelul Touring destinat celor practici. Noul BMW Seria 3 Touring soseşte în România în luna septembrie.
Sambata, 06 Martie 2010 | GENEVA 2010

Seat Ibiza ST a fost lansat la Geneva

Seat Ibiza ST, cel mai nou membru al spaniolilor si-a facut aparitia pe scena de la Geneva.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Modele noi

Noi detalii oficiale despre viitorul Audi A1

Viitorul Audi A1 va debuta in varianta de caroserie cu trei usi. Derivatele cabrio, break si hatchback cu cinci usi vor fi lansate ulterior. Nu este exclusa nici introducerea unei versiuni electrice.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Jaguar va lansa XF Estate in 2012

Constructorul britanic ar putea lansa in 2012, odata cu faceliftul lui XF si o varianta break a modelului premium de clasa medie. XF Estate va introduce si un nou motor diesel cu patru cilindri.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Cel mai puternic break Mercedes - E63 AMG Estate

Mercedes a inghesuit 525 de cai putere sub capota noului E63 AMG Estate, cel mai nou membru al familiei de performanta. Resursele sunt suficiente pentru a propulsa break-ul in 4.6 secunde pana la 100 km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Skoda Superb Kombi e gata pentru Frankfurt

Skoda aduce versiunea break a lui Superb la Frankfurt. Cehii au publicat o galerie foto care dezvaluie toate detaliile noului model produs de constructorul ceh.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Cadillac lanseaza CTS-V Station Wagon, rival pentru Audi RS6 Avant

In luna martie a anului viitor, Cadillac va lansa versiunea de performanta CTS-V Station Wagon, capabila sa dezvolte 564 de cai putere si sa se bata de la egal la egal cu Audi RS6 Avant.
Luni, 27 Iulie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mercedes E-Klasse Station Wagon se lanseaza in septembrie

Mercedes a anuntat oficial ca varianta break a noii generatii E-Klasse isi va face debutul oficial in cadrul Salonului de la Frankfurt, programat in septembrie.
Luni, 13 Iulie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Seat Ibiza break se lanseaza la Geneva, anul viitor

Surse neoficiale afirma ca varianta break a modelului Ibiza, va fi dezvaluita la Geneva, comercializarea urmand sa fie demarata la mijlocul anului viitor.
Luni, 29 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a lansat 207 facelift!

Peugeot a publicat astazi primele imagini si informatii oficiale ale faceliftului operat pe 207. Anuntul vine dupa ce Citroen, celalalt membru PSA, a dezvaluit noua generatie C3.
Luni, 25 Mai 2009 | Intern

VW Golf break se lanseaza in Romania in septembrie

Noua generatie a modelului Golf Variant va sosi pe piata din Romania abia in luna septembrie si va fi echipata in versiunea de baza cu lumini de rulare pe timp de zi si climatizare automata.
Joi, 21 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: VW Golf 6 break, primele imagini

Golf Variant este cel mai nou derivat din gama hatchback-ului Volkswagen. Constructorul german a dezvaluit astazi primele informatii si imagini oficiale ale versiunii Golf 6 break.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Modele noi

Premiera: Opel a dezvaluit Insignia Sports Tourer OPC

Insignia Sports Tourer OPC, varianta break de performanta, vine cu o putere totala de 325 de cai si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 6 secunde.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Opel, Volvo, Skoda, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru