OFICIAL: Peugeot a lansat 207 facelift!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.06.2009
Peugeot a publicat astazi primele imagini si informatii oficiale ale faceliftului operat pe 207. Anuntul vine dupa ce Citroen, celalalt membru PSA, a dezvaluit noua generatie C3.

Dupa ce Citroen a publicat in dimineata acestei zile primele imagini si informatii oficiale ale noii generatii C3, celalalt membru al aliantei PSA, Peugeot incearca sa castige atentia publicului cu o alta premiera. Este vorba despre faceliftul operat de constructorul francez in gama modelului 207, resimtit pe toate versiunile de caroserie: hatchback cu trei si cinci usi, coupe-cabriolet si break.

Peugeot a ales un facelift discret pentru modelul ajuns la jumatatea ciclului de viata, singurele modificari notabile observandu-se la nivelul spoilerului frontal si a celui posterior. Designul a fost imprumutat, se pare, de la fratele mai mare 308.

In interior, francezii au fost la fel de discreti, nivelul de echipare fiind insa imbunatatit. Astfel, clientii vor avea la dispozitie o multime de dotari, de la oglinzi actionate electric si pana la sistemul Peugeot Connect, care include USB si Bluetooth.

Noul Peugeot 207 facelift va debuta live in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an, alaturi de versiunea ecologica, care promite emisii scazute, de numai 99 de g/km.

via | Autoblog

Comentarii (8)

  • Sandox
    Peugeot
    Prea scumpă pentru ce oferă. Da este o maşină drăguţă dar nu poate să iasă vreodată învingător dintr-o confruntare cu Renault Clio, Ford Fiesta sau Noul Polo.
    4 2
  • Esec !
    nu-mi place spatele break-ului... simtul lor estetic a fost cam alterat cand au conceput stopurile alea prelungite asa...
    2 1
  • STRE
    Pfoai ce stres e reclama la cozmoteu care ma spameaza la orice poza nu pot sa vad nimic cum trebuie pe site din pricina reclamei ... next time probati si voi reclamele cat sunt de practice ;)
    1 0
  • LauCalin
    cica stire
    Cred ca Peugeot vroia sa se bage in seama si nu stia cum. Asta e stire, ca au modificat un spoiler? :))
    0 3
  • DuFromage
    asa e de aia au facut
    Ai dreptate LauCalin, probabil ca ieri boardul director al Peugeot inpreuna cu actionarii au venit la cei de la Automarket si i-au rugat in genunchi sa ii bage si pe ei in seama si sa publice pe situl lor de anvergura mondiala stiri despre faceliftul lor. Si stii de ce au facut asta... pentur ca stiau ca scrii tu ( LauCalin ) pe site si si-au dat seama cat de vital este acest aspect pentru viitorul economic al companiei lor. :) Ce nu stiau ei este ca tu dezabropi aceasta manevra si in consecinta actiunile au scazut ca si cotatie.
    3 2
  • LauCalin
    DuFromage@
    Te apreciez pentru sarcasmul tau si nu pot sa zic ca nu am ras. Se pare ca nu ai inteles ce am spus. NU am zis nimic de Automarket, ci de faptul ca nu cred ca Peugeot trebuia neaparat sa dea de stire ca vezi Doamne au schimbat ei un spoiler.
    Pe cati ii intereseaza asta?
    Automarket si-a facut doar datoria de a pune asta pe site.
    3 0
  • :)
    @Sandox, ai dreptate, de-aia e cea mai vanduta masina din Europa in clasa ei:)
    0 0
  • voila
    ce tare. copy la copy and paste. Felicitari Mirica. Pe and un articol relevant.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru