Seat Ibiza ST a fost lansat la Geneva

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.03.2010
Seat Ibiza ST, cel mai nou membru al spaniolilor si-a facut aparitia pe scena de la Geneva.

SEAT Ibiza ST a facut primii pasi pe scena auto mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Break-ul spaniol este un derivat al hatchback-ului cu acelasi nume si masoara cu 18 cm mai mult decat acesta. In cateva cuvinte Ibiza ST masoara 4.230 mm in lungime, iar portbagajul a fost marit pentru ca acum sa aiba un volum de 430 de litri, cu 292 de litri mai mult decat hatchback-ul din care provine.

Pentru cei care isi doresc mai mult spatiu pentru bagaje, bancheta din spate poate fi rabatata fractionat iar accesul poate fi usurat prin deschiderea larga a hayonului. In ceea ce priveste motorizarile pe care spaniolii le-au preagatit, acestia ofera clientilor sase versiuni diferite, trei pe benzina si trei diesel. Propulsorul de 1.2 litri TSI si cel de 1.2 litri TDI cu common-rail vor fi doua dintre unitatile propuse de Seat.

Propulsoarele lui Ibiza ST vor dispune de cutii de viteza cu transmisie manuala sau vor avea parte de transmisia automata cu dublu-ambreiaj DSG. Noul venit in familia Ibiza va putea fi vazut pe strazi incepand cu vara acestui an si va dispune de trei niveluri de echipare: Reference, Style si Sport.

Via | Seat

Comentarii (2)

  • Castravetele.
    Poate ca este fiabila dar designul mi se pare foarte banal
    7 2
  • urata
    banal e putin spus, zici ca e fabia combi. URAT!!!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru