Ediție aniversară pentru Seat Ibiza. Modelul spaniol împlinește 40 de ani

de Alexandru Monenciu
Joi, 11.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul spaniol de automobile anunță o ediție aniversară pentru cel mai celebru model al său: Ibiza. Denumită sugestiv Ibiza Anniversary Limited Edition, aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului.

În 1984, spaniolii de la SEAT iau decizia să lanseze Ibiza: primul model al mărcii construit fără ajutorul unui partener tehnologic. Giorgetto Giugiaro a semnat designul exterior, Karman s-a ocupat de habitaclu, iar Porsche de trenul de rulare.

În toți acești ani, Seat Ibiza a cunoscut 5 generații și a fost comercializat în peste 6 milioane de exemplare. Nu mai trebuie spus că este cel mai vândut model al producătorului din Martorell.

Cu ocazia aniversării a 40 de ani, Seat anunță ediția specială Ibiza Anniversary Limited Edition. Va putea fi recunoscută după nuanța exterioară exclusivă, Gri Graphene, după jantele de 18 inch finisate în Gri Cosmo și, mai ales, după inscripția Anniversary Limited Edition, gravată cu laser pe montantul B.

Pentru interior, Seat a pregătit scaune sport îmbrăcate în material textil, iar logo-ul ediției aniversare este gravat cu laser pe ornamentele pragurilor.

Seat Ibiza Anniversary Limited Edition va fi disponibil începând cu primul trimestru al anului 2024.

via Seat

Comentarii (3)

  • Cordoba
    de Cordoba nimic?
    0 0
  • Anonim
    O masina mai frumoasa si mai ieftina decat WV Polo
    1 0
  • L-am condus acum 2 ani prin Sicilia, benzina, cutie manuala, 70 de cai cred. Pe autostrada era clar prea lenta, dar pe stradute si prin orase un adevarat deliciu, pozitia la volan si schimbatorul m-au sedus, a fost una dintre cele mai placute masini conduse in ultimii ani (si am condus destul de multe).

    Ma gandesc ce placut sa simte la condus o masina usoara si in ce directie proasta a luat-o industria auto, balene tot mai mare si tot mai grele.

    As fi preferat ca modelele sa ramana la fel de mari de la generatie la generatie si constructorii sa investeasca mai mult in scaderea de greutate. Cand colo, vedem ca pana si Superb si Passat (masini oricum spatioase) au crescut din nou in marime, odata cu ultima generatie.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru