Seat transformă Ibiza facelift în club mobil: bar, lumini și consolă de mixare încorporate

de Alexandru Monenciu
Luni, 25.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul spaniol de automobile a transformat un exemplar Ibiza facelift în club pe roți. Au fost instalate inclusiv un bar pentru cocktail-uri fără alcool, consolă de mixare și sistem de lumini specifice unui club.

Ibiza este unul dintre cele mai populare modele compacte de clasă mică de pe piață. Fiind denumit după celebra insulă cu același nume, cunoscută mai ales pentru viața de noapte, SEAT s-a gândit acum să transforme un exemplar în club mobil.

Mașina unicat a fost dezvoltată împreună cu DJ Woody Cook și are tot ce îi trebuie unui club. Vorbim aici de sistem de lumini, bar pentru cocktail-uri fără alcool (în portbagaj) și chiar și o consolă de mixare integrată în bord.

Seat nu a modificat sistemul audio, astfel că muzica se aude prin sistemul Beats Audio de 300W cu care a venit mașina din fabrică.

Noul Ibiza facelift poate fi comandat și în România. Modelul spaniol pornește de la 15.340 de euro la noi în țară și este disponibil cu trei motorizări pe benzină.

via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru