OFICIAL: Mercedes E-Klasse Station Wagon se lanseaza in septembrie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.07.2009
Mercedes a anuntat oficial ca varianta break a noii generatii E-Klasse isi va face debutul oficial in cadrul Salonului de la Frankfurt, programat in septembrie.

Intr-un comunicat emis astazi, Mercedes a anuntat oficial ca varianta break a actualului E-Klasse va fi dezvaluita publicului, in premiera mondiala, in toamna acestui an. Salonul Auto de la Frankfurt va fi locul unde nemtii isi vor etala cel mai nou mebru al familiei E-Klasse, despre care momentan nu se stie decat ca va imprumuta motorizarile regasite pe variantele sedan si coupe.

Odata cu anuntul lansarii noului E-Klasse Station Wagon, Mercedes a prezentat public si cele doua noi motoare cu patru cilindri pe care le va introduce in gama: E200 CDI ClueEfficiency si E200 CGI BlueEfficiency. Dieselul se lauda cu o putere de 136 cai si un consum de numai 5.2 litri/100 km in timp ce unitatea pe benzina promite 184 de cai putere si o valoare medie de 7.2 litri/100 km.

Tot in comunicatul oficial emis astazi, Mercedes arata ca noua generatie a modelului E-Klasse a devenit un real succes pe segmentul sau. Cu cele 40.000 de unitati vandute pana in prezent de la lansarea oficiala, E-Klasse este modelul cu cel mai mare succes la ora actuala in sectorul premium.

via | Mercedes

Comentarii (1)

  • interesant
    vedem ce iasa ;)
    vezi k in ambele cazuri e BlueEfficiency ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru