Jaguar va lansa XF Estate in 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.10.2009
Constructorul britanic ar putea lansa in 2012, odata cu faceliftul lui XF si o varianta break a modelului premium de clasa medie. XF Estate va introduce si un nou motor diesel cu patru cilindri.

Jaguar se afla pe o panta ascendenta si incearca sa profite de popularitatea modelului XF cu un derivat al acestuia, o varianta break, asteptata sa debuteze in 2012. Lansarea noului membru al gamei va coincide probabil cu faceliftul actualului XF, care va primi "fata" mult mai elaborata a limuzinei XJ.

Constructorul britanic intentioneaza sa pastreze liniile elegante si aspectul practic si in cadrul viitoarei variante. Se pare ca break-ul va introduce si o noua motorizare diesel in gama XF, un mult asteptat diesel cu patru cilindri, gata sa satisfaca nevoile unui public orientat tot mai mult spre astfel de propulsoare.

Desi nu exista foarte multe detalii despre viitorul motor, presa internationala anunta o posibila versiune imbunatatita a unitatii de 2.2 litri dezvoltat de Ford si PSA, regasit pe Land Rover. Dieselul se va bucura probabil de doua turbine si va fi capabil sa dezvolte pana la 200 de cai putere.

via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru