Motor diesel

Miercuri, 03 Aprilie | Industrie

Toyota: motorul diesel va continua să existe pentru mult timp

Șeful filialei din Australia a celor de la Toyota a declarat că motorul diesel nu va dispărea prea curând. Dimpotrivă, acest motor va continua să fie dezvoltat pentru mult timp și ar putea să existe chiar și motoare diesel alimentate cu motorină sintetică.
Miercuri, 16 August 2023 | Industrie

Mazda nu renunță la motorul diesel. Va continua să-l ofere cât timp va exista cerere

Potrivit unui oficial al mărcii nipone, Mazda este dispusă să ofere în continuare motorizări diesel pe cele mai importante piețe ale sale, inclusiv în Europa. Constructorul japonez va comercializa acest motor atâta timp cât va exista cerere din partea clienților.
Marti, 05 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Mazda CX-60 diesel: motorul de 3.3 litri are două versiuni de putere și mild-hybrid

Mazda a dezvăluit informații noi despre motorul diesel e-Skyactiv D, care va fi prezent pe noul Mazda CX-60. Noul motor de 3.3 litri va fi disponibil în două variante de putere și va dispune de noua tehnologie DCPCI pentru reducerea emisiilor.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Noul Ford Ranger, detalii tehnice: motorizarea V6 diesel dezvoltă 250 CP și 600 Nm

Constructorul american de automobile a dezvăluit o serie de detalii tehnice despre noul Ranger. Acum știm că motorul V6 diesel, de 3.0 litri, dezvoltă 250 de cai putere și 600 Nm cuplu.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Industrie

Audi: Motoarele V6 diesel pot fi acum alimentate cu biocombustibili

Constructorul german de automobile anunță că motoarele sale V6 diesel, cu puteri de până la 286 de cai putere, pot fi acum alimentate cu biocombustibili HVO (hydrotreated vegetable oil).
Joi, 16 Decembrie 2021 | Industrie

Volkswagen nu renunță la diesel: motoarele TDI, de ultimă generație, pot funcționa cu motorină parafinică

Constructorul german de automobile anunță că ultima generație de motoare diesel cu patru cilindri (TDI) a fost aprobată pentru a funcționa cu combustibil parafinic. Desigur, în țările unde este disponibil acest tip de motorină.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: două ediții speciale și o nouă generație de motoare diesel micro-hibrid

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Range Rover Evoque. SUV-ul a primit două ediții speciale, gama de motorizări include unități diesel micro-hibrid mai puternice decât cele din generația anterioară, iar la interior regăsim noul sistem multimedia Pivi și Pivi Pro.
Luni, 12 Octombrie 2020 | General

Motoarele cu ardere internă încă au un viitor în gama Audi: propulsoarele diesel și cele pe benzină vor rămâne în ofertă, chiar dacă vom vedea o creștere spectaculoasă în segmentul electricelor

Markus Duesmann, directorul departamentului de Cercetare și Dezvoltare din cadrul Audi, a declarat recent că motoarele cu ardere internă încă au un viitor. În prezent, propulsoarele diesel ale companiei sunt cele mai eficiente, însă costurile generate de introducerea sistemelor pentru tratarea gazelor de eșapament nu le mai fac la fel de atractive în toate segmentele.
Joi, 30 Iulie 2020 | Modele noi

Final de carieră pentru motorul diesel cu patru turbine din oferta BMW: nemții marchează momentul cu versiuni speciale X5 M50d și X7 M50d Final Edition

Motorul diesel de 3.0 litri cu șase cilindri și patru turbine din oferta BMW va fi scos din producție în luna septembrie. Pentru a marca acest moment, nemții propun versiuni speciale X5 M50d și X7 M50d Final Edition.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Estimările BMW pentru motoarele cu combustie internă din ofertă: unitățile diesel rămân în gamă încă 20 de ani, cele pe benzină vor rezista până în 2050

Deși constructorii auto își direcționează mare parte din investiții către dezvoltarea modelelor electrice, versiunile cu motoare cu combustie internă mai au un cuvânt de spus. Conform oficialilor BMW, unitățile diesel din oferta nemților vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce motoarele pe benzină nu vor dispărea în următorii 30 de ani.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Modele noi

După Dieselgate, mulți viteji se arată: celebrul Ford F-150 va putea fi comandat și cu un motor diesel

Ford a lansat o versiune îmbunătățită a modelului F-150 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Printre noutăți se află și un motor diesel.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Modele noi

Bentley nu va oferi un diesel în anii următori

Oficialii Bentley au anunţat că nu vor oferi prea curând un model echipat cu un motor diesel deoarece nu există cerere pentru o asemenea versiune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Jaguar va lansa XF Estate in 2012

Constructorul britanic ar putea lansa in 2012, odata cu faceliftul lui XF si o varianta break a modelului premium de clasa medie. XF Estate va introduce si un nou motor diesel cu patru cilindri.

Tag-uri similare

Jaguar, Bentley, Jaguar XF, motoare diesel, XJ, break, modele noi Bentley, premium, motor diesel, motoare Bentley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru