OFICIAL: Skoda Superb Kombi e gata pentru Frankfurt

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Skoda aduce versiunea break a lui Superb la Frankfurt. Cehii au publicat o galerie foto care dezvaluie toate detaliile noului model produs de constructorul ceh.

Cehii de la Skoda vor prezenta in acest an la Frankfurt noul Superb Kombi, iar o galerie foto in care este prezentata amanuntit masina constructorului ceh si-a facut deja aparitia pe internet. Noul model reprezinta varianta mai practica a deja cunoscutului Superb, iar partea din spate a fost redesenata si ne dovedeste faptul ca vorbim despre un break.

Superb Kombi a fost conceput in intregime dupa versiunea sedan a acestui model, iar diferentele vizibile apar la nivelul blocurilor optice din spate si al hayonului. Portbagajul modelului ofera un volum minim de 633 de litri.

Gama de motorizari va fi preluata direct de la versiunea sedan a acestei masini. Propulsoarele lui Superb Kombi vor livra intre 125 de cai si 260 CP pentru variantele pe benzina, in timp ce motoarele diesel vor oferi intre 105 CP si 175 CP. In functie de motorizarea aleasa, cei de la Skoda vor echipa modelele Superb Kombi cu transmisii manuale, urmand ca transmisia DSG cu doua ambreiaje sa fie disponibila optional.

via | Skoda

Comentarii (15)

  • Superba
    Chiar Superb!
    6 11
  • Simply...Superb
    Intr-adevar o masina foarte frumoasa si practica.
    4 8
  • Patrik
    Salut ! Treaba nu e chiar atat de "superba" pe cat ar vrea skoda sa lase de inteles... Am o skoda superb de 2 ani si ma confrunt cu probleme la climatronic. Chestiunea e ca nu baga aer rece sub nici o forma atunci cand stau pe loc si in plus cureaua face si un scartait foarte strident. Dar asta e o nimica toata pe langa faptul ca gasesc apa pe covorasul din dreapta fata dupa ce folosesc climatizarea... Nu mai pot, vreau sa scap de ea!!!
    10 9
  • ...
    @Patrick : Pentru ca ai tu probleme cu ea...si NU o repari nu inseamna ca e o masina proasta...si asta chiar nu are treaba cu design`ul ei.
    7 6
  • Odin27
    rahat= produs de cofetarie cu aspect gelatinos (sursa:DEX)
    Designul e de rahat ! Aveti gusturi foarte ciudate ! Uitati-va numai la partea frontala, unde zici ca e un bolnav de conjunctivita... La spate, forma stopurilor e absolut banala si ii dau un aspect de "saracie"
    13 9
  • e praf
    ii mult sub Megan sau Epica/Nubira nare inca treaba, mai trebie sa treaca ani peste ea sa fie de capu ei
    2 10
  • Etienne
    @Patrik
    In legatura cu apa de pe covoras, am avut o problema asemanatoare atunci cand conduceam Matiz. Si am rezolvat-o singur: furtunul pentru evacuarea condensului de la clima a iesit de la locul lui, deci nu trebuie decat pus la loc (cauta undeva sub bord in partea dreapta) si fixat cu un colier de plastic (pentru ca minunea sa nu se mai repete).
    Cat despre Superb Kombi , varianta asta arata mai bine decat cea sedan , care are aerul de limuzina americana de la inceputul anilor '80. In concluzie, imi place , nu la nivel de extaz, dar merge.
    7 4
  • superb
    sunteti niste fraieri invidiosi.skoda e un pas inainte.bravo skoda!
    5 9
  • Carlos82
    In prezent orice masina moderna vazuta de la minim 5 metri trebuie sa aiba toate elementele de caroserie, transmisie, evacuare, ascunse privirii, iar asta din ratiuni estetice si aerodinamice... La skoda, insa, putem observa cu usurinta intr-una din poze o "superba" toba finala, ca dovada suplimentara (daca mai trebuia vreuna) a lipsei de rafinament si eleganta. Grosolania devine astfel o trasatura definitorie a marcii. (dv poza 43)
    11 5
  • Simply Clever
    Superba faza cu umbrela in usa. Denota faptul ca nu trebuie sa fii un snob si sa arunci 500000 de euro pe un Rolls pt a beneficia de de o chestie cu stil ;), trebuie sa fii doar Simply Clever ;)
    6 8
  • unii vor monotonie
    Ce monotonie ar fi daca toate masinile ar arata la fel? Eu zic ca e bine ca sunt diferente de stil.


    Imi place Skoda , si imi place acest Superb, pentru familia mea cu doi copii ...ar fi superb, dar nu cred ca imi voi permite s- o cumpar...poate second hand. Cand o vad asa...mi se pare putin cam mare pentru un oras aglomerat in care parcarile sunt o problema...in rest as vrea sa vad Superb Kombi Scout...ha!
    3 5
  • Oceanida
    Furt de idei
    Din ce se poate observa, Superb nu dispune de un sistem de rabatare a banchetei dintr-o singura miscare, cu o singura mana de la portbagaj si luneta cu deschidere cum are LAGUNA Estate, dar s-au grabit sa-i fure trapa panoramica...
    12 2
  • :)
    ft frumoasa... o masina echilibrata, practica si calitativa .
    1 3
  • eclipse
    da, asa este
    arata mai bine Laguna Estate :)
    10 0
  • corianis
    e ok
    masina e frumoasa, dar parca nu o lasa cineva "VW" sa fie superba. Cred ca stopurile spate sunt cam slab desenate pentru ceea ce ar parea din fata vazuta . Daca stopurile se continuau un pic mai mult era superba, dar dupa cum am zis cineva nu o lasa sa devina cu adevarat limuzina , eu cred ca ar supara Audi ! :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru