Viitorul Seat Ibiza break se lanseaza la Geneva, anul viitor

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.07.2009
Surse neoficiale afirma ca varianta break a modelului Ibiza, va fi dezvaluita la Geneva, comercializarea urmand sa fie demarata la mijlocul anului viitor.

Succesul de care se bucura Peugeot 207 SW pe piata europeana i-a determinat pe cei de la SEAT sa se gandeasca tot mai mult la conceperea unui rival pentru modelul francez. De aici si pana la un intreg sir de speculatii nu a mai fost decat un pas.

Potrivit unor surse neoficiale, constructorul spaniol va lansa in cadrul Salonului de la Geneva din 2010 o noua varianta de caroserie pentru modelul Ibiza, mai precis un Station Wagon (break). Acesta va prelua aspectul sportiv al modelelor din gama, urmand sa debuteze pe strazi in al doilea trimestru al anului viitor.

Spre deosebire de rivalul sau, Peugeot 207 SW, Ibiza Station Wagon va introduce o abordare mai sportiva si o caroserie putin neconventionala pentru segmentul din care face parte.

Bineinteles, sub capota noului mebru al gamei Ibiza se vor afla motoarele noi ale grupului VAG: unitatea pe benzina 1.2 TSI de 105 cai putere si dieselul 1.6 TDI cu o gama variata de resurse. Nu va lipsi probabil nici versiunea Ecomotive, recunoscuta pentru performantele sale in ceea ce priveste consumul redus de combustibil.

via | Autoblog

Taguri: Ibiza, Ibiza ST, Seat, break

Comentarii (1)

  • IBIZA
    PREA SCUMPA PENTRU CLASA ASTA - ALTFEL; ESTE OK MASINA (ma refer la hach-ul deja existent pe piatza.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru