Tuning ca la carte pentru BMW Seria 5 Touring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.11.2010
AC Schnitzer a publicat astăzi primele detalii despre pachetul său de tuning pentru BMW Seria 5 Touring. Acesta include modificări estetice, dar şi mecanice.

Esential

360 de cai putere dezvoltă BMW 535 d Touring după tratamentul AC Schnitzer.

În Germania, variantele break ale modelelor premium sunt la mare căutare, drept pentru care multe case de tuning se arată interesate de modificarea derivatelor familiste. Cel mai nou exemplu este oferit de AC Schnitzer, tunerul de casă al constructorului bavarez BMW, care propune de această dată un pachet consistent pentru Seria 5 Touring.

Break-ul vine cu un pachet aerodinamic nou, care include un spoiler frontal redesenat, o grilă frontală cromată, praguri laterale, o capotă nouă cu prize de ventilaţie, un eleron montat pe hayon şi un deflector posterior, care înglobează terminaţiile cromate ale evacuării. De altfel, traseul evacuării a fost înlocuit, alături de suspensiile ceva mai rigide. Nu puteau lipsi jantele, cu design special, din aliaj, cu cinci spiţe, cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 21 de inch.

AC Schnitzer şi-a dorit un kit complet de personalizare, aşa că a pregătit şi o serie de modificări importante sub capotă, doar pentru versiunile diesel.

Astfel, entry-level-ul 520d ajunge să dezvolte 218 cai putere, 525d ajunge la 245 de cai, 530d totalizează 286 de cai, iar vârful de gamă 535d reuşeşte să adune nici mai mult nici mai puţin de 360 cai putere

via | zercustoms

Comentarii (4)

  • nota 10 pt interior........
    insa exterioru este neinteresant.........grila centrala din spoileru fata de-a dreptu urata.......
    asteptam un tuning optic de la G-Power..........si clar de la Lumma
    0 8
  • @tzenu_bmw
    ti-a mai venit scuterul??
    ON:masina e nasa pt...unii romani...
    1 1
  • @edi80
    nu mam incadrat cu salaru frate.....tinand cont ca mai am o rata la banca
    benelli 49x care am vrut io era in jur de 70 milioane.....
    0 3
  • @tzenu_bmw
    pai cu banii astia mai bine iti cumperi o masina....sunt aproape 2 mii..si o dacie pe injectie sau o solenza e mai buna..totusi e masina..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru