Nurburgring

Joi, 14 Mai 2015 | General

Seat Leon ST Cupra devine cel mai rapid break pe Nurburgring

Seat Leon ST Cupra a reuşit să doboare timpul record al lui Audi RS4 Avant B7 pe celebrul Nurburgring. Cel mai rapid break pe Iadul Verde anunţă un timp de 7:58 pe circuitul de 21 kilometri, titrează Top Gear.
Vineri, 20 Martie 2015 | Formula 1

Nurburgring: "Nu are niciun sens să găzduim Marele Premiu al Germaniei"

Oficialii circuitului de la Nurburgring susţin că nu are niciun sens să găzduiască Marele Premiu al Germaniei din cauza dificultăţilor economice şi organizatorice pe care le traversează.
Marti, 03 Februarie 2015 | Formula 1

Germania, la un pas să rămână fără cursa de Formula 1

Bernie Ecclestone a admis că Germania este foarte aproape să părăsească calendarul Formulei 1 din cauza faptului că un Mare Premiu în această ţară nu este viabil din punct de vedere comercial.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | General

Noul Shelby Mustang GT350R a parcurs circuitul de la Nurburgring mai repede decât Ferrari 458 Italia

Prezentat luna aceasta în cadrul Salonului Auto de la Detroit, noul Shelby Mustang GT350R a reuşit să stabilească deja un timp de 7 minute şi 32 de secunde pe circuitul de la Nurburgring, depăşind nume sonore din segmentul supercarurilor.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Formula 1

Germania riscă să fie eliminată din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Bernie Ecclestone a dezvăluit că nu a ajuns încă la un acord cu circuitul de la Hockenheim, motiv pentru care Marele Premiu al Germaniei din acest an ar putea fi anulat.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Formula 1

Marele Premiu al Germaniei va fi găzduit şi în 2015 de Hockenheim

Bernie Ecclestone a anunţat că circuitul de la Hockenheim va găzdui Marele Premiu al Germaniei din acest an şi a exclus o revenire la Nurburgring.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Modele noi

BMW: „Noul X6 M ne-a dovedit deja că este cel mai rapid SUV din lume pe Nurburgring”

Oficialii BMW susţin că noua generaţie a modelului X6 M este la fel de rapidă ca vechiul M3 Coupe pe circuitul de la Nurburgring. primele teste au arătat că modelul german este şi cel mai rapid SUV de pe Nurbrugring.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Economic

Circuitul de la Nurburgring a fost cumpărat de un miliardar rus

Miliardarul rus Viktor Kharitonin a cumpărat două treimi din acţiunile circuitului de la Nurburgring de la compania Capricorn Group, cea care făcuse achiziţia iniţială în primăvara acestui an.
Luni, 11 August 2014 | PARIS 2014

Range Rover Sport SVR: 4.5 secunde pe 0-100 km/h pentru versiunea de performanţă a modelului britanic

Cu o acceleraţie 0-100 egală cu cea a lui Porsche 911 şi cu 550 de cai putere sub capotă, noul Range Rover Sport SVR va deveni probabil noua "jucărie" preferată de oamenii cu bani care-şi doresc un SUV de status.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | F1 TOP

Top 10 circuite de Formula 1 după numărul de curse găzduite

Şase circuite care au debutat în Formula 1 în anii '50 continuă să fie prezente şi astăzi în calendarul competiţional, iar cel mai "proaspăt" a fost construit în 1986.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | General

Range Rover Sport SVR este cel mai rapid SUV din lume pe Nurburgring

Range Rover Sport SVR, versiunea de performanţă a SUV-ului britanic, a devenit cel mai rapid SUV din lume pe circuitul de la Nurburgring, reuşind un timp de numai 8 minute şi 14 secunde.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Toyota Prius Plug-in Hybrid a stabilit un record de consum la Nurburgring

Toyota a adus un jurnalist auto britanic la Nurburgring pentru a obţine cel mai bun consum cu Prius PHEV pe celebrul circuit fără a avea o viteză medie mai mică de 60 km/h. Rezultatul a fost impresionant în materie de consum, în timp ce timpul obţinut este mai slab decât al unui Trabant.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Iulie 2014 | Tuning

Seat Leon Cupra, tratat „intravenos” cu 350 de cai putere de Je Design

Pentru a putea râvni din nou la recorduri pe Nurburgring, Seat Leon Cupra a primit vizita tunerilor de casă Je Design, care au stors 350 de cai putere din motorul standard.
Joi, 19 Iunie 2014 | Formula 1

Nurburgring ar putea găzdui toate cursele germane de F1, în detrimentul rivalilor de la Hockenheim

Nurburgring negociază semnarea unui nou contract prin care să găzduiască Marele Premiu al Germaniei în perioada 2015-2019. Înţelegerea ar echivala practic cu excluderea circuitului de la Hockenheim din calendarul Formulei 1.
Marti, 17 Iunie 2014 | General

Seat pregăteşte un Leon cu care să recâştige titlul de cea mai rapidă maşină cu tracţiune faţă de la Nurburgring

Echipa tehnică a celor de la Seat lucrează deja la un Leon Cupra cu care să recâştige recordul la Nurburgring pentru automobile cu tracţiune faţă, titrează englezii de la Auto Express.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

Renault Megane RS şi-a recuperat coroana la Nurburgring: compacta este din nou lider al clasamentului modelelor cu tracţiune faţă

Renault a reuşit să-şi recupereze primul loc în clasamentul modelelor cu tracţiune faţă la Nurburgring cu o ediţie specială a lui Megane RS, care poartă sufixul 275 Trophy-R.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

McLaren P1 primeşte o ediţie specială "GTR" în cinstea succesului de la Le Mans

Englezii de la McLaren au dezvoltat o versiune GTR a lui P1 odată cu împlinirea a 20 de ani de la succesul înregistrat de McLaren F1 GTR la Le Mans 1995.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | F1 TOP

Poveştile motorsportului: 80 de ani de la debutul victorios al "Săgeţilor Argintii"

În 3 iunie 1934, Mercedes câştiga celebra cursă Eifelrennen de pe circuitul de la Nurburgring cu noul monopost W25, care ulterior avea să fie considerat prima "Săgeată Argintie" a constructorului german. Succesul nu ar fi fost însă posibil fără sprijinul financiar al lui Adolf Hitler.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Renault ne promite un model capabil să parcurgă un tur de Nurburgring în mai puţin de 8 minute

Divizia de performanţă a mărcii Renault se pregăteşte să lanseze un nou model, care promite să recâştige prima poziţie în clasamentul maşinilor de serie cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring.
Joi, 13 Martie 2014 | General

Nurburgring-ul are un nou proprietar, care promite să păstreze tradiţia circuitului

Circuitul Nurburgring din Germania are un nou proprietar. Vorbim despre un concern german specializat în producţia de piese auto, implicat puternic în teste şi competiţii pe celebrul circuit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru