Film documentar despre circuitul de la Nurburgring: imagini în exclusivitate și interviuri cu piloți ca Stirling Moss, Jackie Stewart și Walter Rohrl

de Bogdan Mirică
Marti, 14.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Circuitul de la Nurburgring este subiectul unui documentar programat să debuteze în această primăvară. Filmul va include interviuri cu piloți legendari.

Unul dintre cele mai populare circuite din lume s-a născut în 1925. Pe Nurburgring s-au scris unele dintre cele mai frumoase, dar și periculoase povești ale motorsportului mondial. Moștenirea circuitului este atât de mare încât o bibliotecă plină de cărți ar fi prea mică pentru a cuprinde numele tuturor celor care au participat la scrierea istoriei.

Cu toate acestea, Hannes M. Schalle, celebru director și producător austriac, s-a străduit să dea naștere unui documentar care să redea cât mai bine atmosfera deceniilor trecute. De la victoria imposibilă a lui Nuvolari în 1955, la miracolul înfăptuit de Resemeyer pe ceața din 1936, la reușita lui Fangio din 1957 și la cea mai mare victorie a lui Jackie Stewart în 1968.

Urmareste Automarket
Toate aceste episoade memorabile sunt ilustrate în documentarul creat de Schalle.
Emoția va fi transmisă de doi naratori celebri în Anglia: David Croft, comentatorul Sky Sports F1, și Murray Walker. Acesta din urmă a comentat în picioare cursele unor legende precum Nuvolari, Carraciola, Seaman și Rosemeyer.

Evenimentele sunt înșiruite în ordine cronologică și aduc în fața camerei piloți legendari cum sunt Jackie Stewart, Stirling Moss, Hans Joachim Stuck, Jochen Mass, Lewis Hamilton sau Walter Rohrl. Totul este condimentat cu imagini nedifuzate până acum.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru