Seat Leon Cupra, tratat „intravenos” cu 350 de cai putere de Je Design

de Bogdan Mirică
Marti, 08.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a putea râvni din nou la recorduri pe Nurburgring, Seat Leon Cupra a primit vizita tunerilor de casă Je Design, care au stors 350 de cai putere din motorul standard.

Recunoscut pentru scurtă vreme ca fiind cel mai rapid model cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring, SEAT Leon Cupra îşi propune să recâştige titulatura. Pentru asta, tunerii de casă Je Design au gândit un pachet amplu de modificări pentru hot-hatch-ul iberic, inclusiv ceva mai mulţi cai sub capotă.

Îmbunătăţirile încep de la nivel exterior, unde avem instalat un kit de caroserie evaluat la 6200 de euro. El include un nou spoiler frontal, pasaje ale roţilor mai generoase, praguri laterale şi un deflector care înglobează acum patru terminaţii ale sistemului de evacuare.

Lista modificărilor continuă cu o suspensie KW, cu noi lumini LED pentru semnalizare, cu o folie mată în două nuanţe pentru caroserie, cu jante de 19 inch din aliaj şi cu pneuri Dunlop Sport Maxx GT.

Esential 350 de cai putere primeşte sub capotă Seat Leon Cupra.
Cele mai importante modificări au însă loc sub capotă, acolo unde se pregătesc premizele pentru o nouă abordare a Nurburgringului.
Unitatea pe benzină de 2.0 litri reuşeşte să dezvolte 350 de cai putere şi 440 de Nm, cu 70 de cai şi 60 de Nm mai mult decât versiunea standard. Resursele garantează un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.4 secunde şi o viteză maximă de 250 de km/h.

Comentarii (2)

  • johnny_Zwee
    frumos rau
    8 2
  • arata foarte bine cu widebody
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru