Ford Fiesta

Vineri, 04 Aprilie 2014 | Industrie

Ford măreşte producţia lui Fiesta pentru a răspunde cererii

Ford a anunţat că va mări producţia lui Fiesta, model construit la uzina din Köln, Germania. Fiesta este cel mai bine vândut model al segmentului B din Europa.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (21)

Săptămâna aceasta ne concentrăm toate forţele asupra Salonului De tuning de la Essen, Germania. Toate numele mari ale tuningului european au profit de ocazie pentru a ne oferi creaţii cât mai nebune.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Industrie

Ford Fiesta este cel mai bine vândut model de clasă mică din lume în primele nouă luni ale anului

Ford Fiesta se mândreşte cu trei reuşite de vânzări în primele nouă luni ale anului: cel mai bine vândut model subcompact în Europa, cel mai bine vândut model de segment B din lume şi al doilea cel mai bine vândut automobil din Europa.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Intern

Ford Fiesta facelift costă 11.400 de euro în România

Ford a lansat în România noul Fiesta facelift, model introdus în cadrul Salonului Auto de la Paris. Hatchback-ul americanilor pleacă de la 11.400 de euro pe piaţa autohtonă.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Formula 1

Presă: Kubica va concura în Campionatul European de Raliuri în sezonul 2013!

Robert Kubica va pilota un Ford Fiesta în sezonul următor al Campionatului European de Raliuri, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Economic

Volkswagen Golf continuă să fie cel mai vândut model din Europa

Actuala generaţie a compactei germane continuă să fie cel mai vândut model nou în al treilea sfert al acestui an. El este urmat de Ford Fiesta şi Opel Corsa.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standurile Nissan și Ford

Dacă Nissan a adus un concept care anunță liniile viitoarelor modele ale mărcii japoneze, Ford a atacat la Paris pe toate fronturile cu Fiesta facelift și cu noul Mondeo, flancate de olteanul B-Max.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Ford Fiesta facelift - primele imagini şi informaţii oficiale (+video)

Ford va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul lui Fiesta. O faţă complet nouă, un interior uşor revizuit şi multă tehnologie: asta propune noul Fiesta.
Duminica, 01 Iulie 2012 | Motorsport

Marcus Gronholm a fost spitalizat în urma unui accident suferit la X-Games

Finlandezul Marcus Gronholm a suferit un accident serios în sesiunea de antrenamente pentru X Games Los Angeles 2012. A fost transportat la spital, dar organizatorii spun că este în afara oricărui pericol.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Iunie 2012 | Autoipoteze

Ford ar putea renunţa la viitorul Focus RS în favoarea lui Fiesta RS

Ford ar putea să nu mai construiască o versiune RS a lui Focus în favoarea unei versiuni de performanţă a lui Fiesta, anunţă australienii de la The Motor Report.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Industrie

Germania: Ford şi Opel reduc temporar producţia de automobile

Fabrica Ford din Koln şi uzina Opel din Eisenach vor reduce producţia în perioada următoare, anunţă Automotive News şi Automobil Produktion.de.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Premii auto

OFICIAL: Range Rover Evoque este Maşina Anului pentru Femei

Cele 17 membre ale juriului Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) au decis: Range Rover Evoque este câştigătorul ediţiei 2012.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Industrie

Top 10 mărci şi modele auto vândute în Europa

Jato Dynamics a publicat statisticile de vânzări pentru anul 2011. Piaţa europeană a scăzut dar Volkswagen se menţine pe primul loc în ceea ce priveşte vânzările în Europa.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Ford EcoSport, primele imagini ale fratelui SUV al lui Fiesta

Ford va prezenta la Salonul Auto de la New Delhi un crossover bazat pe Fiesta în versiunea concept. Modelul se numeşte EcoSport şi va fi vândut şi în Europa în aceeaşi formă.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.

Tag-uri similare

Ford, Fiat, Mazda, Europa, WRC, Volkswagen Golf, Fiat 500, 500, Focus, Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru