Marcus Gronholm a fost spitalizat în urma unui accident suferit la X-Games

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 01.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Finlandezul Marcus Gronholm a suferit un accident serios în sesiunea de antrenamente pentru X Games Los Angeles 2012. A fost transportat la spital, dar organizatorii spun că este în afara oricărui pericol.

Pilotul finlandez Marcus Gronholm participă în campionatul GRC (Global RallyCross Championship) și în campionatul american de RallyCross. Gronholm a fost unul dintre cei mai buni piloți din WRC, dar s-a retras din această competiție acum trei ani. Ca parte a programului său de RallyCross, Gronholm ar fi trebuit să participe la X Games Los Angeles, cel mai spectaculos eveniment auto american. La ediția din acest an a X Games Los Angeles și-a anunțat participarea și actualul campion en-titre din WRC, francezul Sebastien Loeb împreună cu noul său bolid Citroen DS3 XL de 545 CP.

Toată lumea aștepta cu interes o nouă confruntare între cei doi foști mari rivali din WRC, dar din păcate aceasta nu va mai avea loc. Marcus Gronholm a suferit un accident serios în sesiunile de antrenament , când maşina Ford Fiesta pilotată de finlandez a lovit violent un zid de beton, iar Gronholm și-a pierdut cunoștiința. A fost transferat rapid la spital, iar organizatorii X Games spun că este în afara oricărui pericol.

Antrenamentele libere au fost marcate și de un al doilea accident serios, suferit tot de un pilot finlandez.

Debutantul Toomas Heikkinen a încercat o săritură la volanul unui Ford Fiesta, dar viteza a fost prea mică. Rezultatul poate fi văzut în clipul de mai jos. Tânărul pilot finlandez a suferit doar răni superficiale.

Via | Caradisiac

Comentarii (1)

  • ghinion...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru