Record mondial: Un britanic a reuşit să tracteze 14 exemplare Ford Fiesta care cântăreau 16 tone

de Bogdan Mirică
Luni, 27.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un britanic a reuşit să stabilească un nou record mondial pentru cele mai multe maşini tractate. El a reuşit să tragă 14 exemplare Ford Fiesta, care cântăreau aproximativ 16 tone.

Urmareste Automarket
Când se plictisesc, britanicii se apucă să doboare recorduri mondiale. S-a întâmplat recent în orăşelul Derby, unde Simon Plant, unul dintre cei mai puternici oameni din lume, recunoscut pentru recordurile mondiale stabilite, a reuşit să intre din nou în Guiness Book.

De această dată pentru că a reuşit să tracteze 14 maşini pe o distanţă de 5.6 metri.

A fost suficient pentru omologarea recordului şi pentru depăşirea performanţei anterioare: doar 12 maşini tractate.

Esential 14 maşini a tractat Simon Plant.
16 tone cântăreau cele 14 maşini tractate de Simon Plant.
Simon Plant, în vârstă de 42 de ani, a tras după el un şir de 14 exemplare Ford Fiesta, care cântăreau împreună aproximativ 16 tone. Şi penru ca isprava lui să nu rămână fără însemnătate, Plant a decis să doneze toate încasările unei organizaţii care luptă împotriva cancerului.

După cum vă spuneam, Simon Plant nu este străin recordurilor mondiale. Vreme de 11 ani el a deţinut recordul pentru tractarea unui camion de 28 de tone pe o distanţă de 30 de metri. Pe viitor el plănuieşte să tracteze un avion pe o pistă din Marea Britanie.

Comentarii (2)

  • cum asa?
    1 secunda = 1 tona? Interesant!
    2 1
  • Suleyman Cunoscatoru
    Vedeti ca ati scris SUBTITLU:

    Un britanic a reuşit să stabilească un nou record mondial pentru cele mai multe maşini tractate. El a reuşit să tragă 14 exemplare Ford Fiesta, care cântăreau aproximativ 16 secunde.

    Cum 16 secunde ? :))


    ON: Ce-i mai place shaormaaaaaa ! Se simte mai destept daca o tractat atatea ? Noi in curand o sa tractam cate un tir incarcat la cata robie o sa existe in tara asta dupa alegeri :))
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru